Rajattomat Keskustaopiskelijat: Anniina Sippola Keskustan Opiskelijaliiton puheenjohtajaksi

Rajattomat Keskustaopiskelijoilla on kunnia esittää Anniina Sippolaa Keskustan Opiskelijaliiton puheenjohtajaksi. Anniina on toiminut kuluvan vuoden aikana liiton ensimmäisenä varapuheenjohtajana ja ollut aktiivisesti mukana liiton toiminnassa koko vuoden.

”Keskustaopiskelijoille tuleva vuosi tulee olemaan jälleen haastava kun hallitusohjelman linjauksia valmistellaan eteenpäin ja päätökset alkavat konkretisoitua. Tarvitsemme vahvaa osaamista että voimme vaikuttaa lopputuloksiin. Kokemukseni valtakunnan politiikassa toimimisesta antaa minulle tähän hyvät valmiudet”, Anniina toteaa.

Anniina on johtanut kuluvana vuonna myös Rajattomien hallitusta ja toiminut oman opiskelijakuntansa edustajiston puheenjohtajana. Aiemmin Anniina on toiminut Keskustaopiskelijoiden ja Suomen opiskelijakuntien liitto SAMOK:n hallituksessa. Anniina on toiminut jo pitkään opiskelijaliikkeessä aloitettuaan 2011 edustajiston varapuheenjohtajan paikalta ja jatkettuaan siitä opiskelijakunnan hallitukseen ja puheenjohtajaksi. 

”Tänä vuonna vaalit ja hallitusohjelma ovat olleet keskeisiä politiikassa mutta ensi vuosi tuo uusia innostavia haasteita kun edessä on puoluekokous, periaateohjelman laatiminen ja kuntavaalit lähestyvät. Meidän on varmistettava, että opiskelijoiden ääni kuuluu puolueen toiminnassa. On tärkeää, että olemme mukana rakentamassa ja kehittämässä Keskustaa näkemyksemme ja aatteemme mukaisesti”, Anniina suunnittelee.

Lisätiedot:
Anniina Sippola
0400-638829
anniina.sippola@gmail.com

 
Jaa tämä artikkeli