Jyväskylän Keskustaopiskelijat: Juho Pulkka KOL:n varapuheenjohtajaksi!

Jyväskylän Keskustaopiskelijat kannattavat Itä-Suomen ylioppilaskunnan hallituksen puheenjohtajaa Juho Pulkkaa KOL:n 1. varapuheenjohtajaksi.

’’Juho Pulkan kasvutarina on osoitus siitä, mitä Keskustan Opiskelijaliitossa parhaimmillaan syntyy: armottomia järjestöosaajia ja valtakunnan opiskelijapolitiikan voimatekijöitä’’ , kertoo Jyväskylän Keskustaopiskelijoiden puheenjohtaja Arttu Karila.

’’Aatteen miehenä Pulkka on vahva sivistyksen puolestapuhuja, jollaisia Keskustan sivistyssiipi johtoonsa tarvitsee. Pulkan järjestöpuolen taitoja todistaa Kuopion osaston kehittäminen todelliseksi tulevaisuuden politiikan tekijöiden kasvattajaksi.” , Karila jatkaa.

Arttu Karila
Puheenjohtaja
Jyväskylän Keskustaopiskelijat ry.

Jaa tämä artikkeli