Tampereen Opiskelevat Keskustalaiset: Turkka Rantanen Keskustan Opiskelijaliiton liittohallitukseen

Tampereen Opiskelevat Keskustalaiset esittää Turkka Rantasta KOL:n liittohallitukseen. Rantanen on toiminut TOK:ssa mm. rahastonhoitajana. Keskustaperheessä hän on toiminut esimerkiksi Tampereen Keskustanuorten puheenjohtajana ja Pirkanmaan Keskustanuorten varapuheenjohtajana. Rantanen opiskelee Tampereen yliopiston Johtamiskorkeakoulussa Hallintotieteiden maisteriopintosuunnassa pääaineenaan johtaminen ja organisaatiot. 

”Turkka on alusta asti ollut meille tärkeä luottohenkilö ja todellinen tiimipelaaja. Hän on valmis ottamaan asioista selvää ja hän hoitaa kaikki tehtävänsä äärimmäisen huolellisesti. Turkalla on monipuolista kokemusta erilaisista järjestötehtävistä ja hän on oma-aloitteisesti ottanut vastuulleen myös sellaisia asioita, mihin muita ei ole ollut helppo suostutella. Koen, että Keskustan Opiskelijaliiton etu olisi saada liittohallitukseen Turkan kaltainen ahkera opiskelijavaikuttaja, joka periksiantamattomasti jaksaa aina tukea omia tiimiläisiään.” toteaa Monica Lamberg, Tampereen Opiskelevien Keskustalaisten edellinen puheenjohtaja.

”Tunnen Turkan monen yhteisen projektin kautta, jotka ovat tehneet minuun lähtemättömän vaikutuksen. Analyyttinen ote ja järjestöllinen pelisilmä tekevät Turkasta luottopakin, joka kannattaa ehdottomasti ottaa osaksi joukkuetta.” kertoo Antti Grönlund, Keskustanuorten varapuheenjohtaja

”Liittohallituksen jäsenenä tulen käymään kriittistä keskustelua siitä, mihin suuntaan Suomen korkeakouluja tulisi kehittää. Kipeät leikkaukset, joita Sipilän hallitus on suunnitellut koulutukseen, eivät saa lamauttaa tätä liikettä ja tehdä Opiskelijaliitosta kasaa vastarannan kiiskejä. Leikkauksien toteutuessa tarvitaan innovaatioita ja vaihtoehtoja. Niitä meidän tulee Opiskelijaliitossa pohtia ankarasti. Osastojen väliseen viestintään tulee fokusoida resursseja. Liittohallituksella tulee olla vetovastuu toimivien kanavien luomiseksi. Lisäksi erilaiset organisaation tavoitteiden, tehtävien ja toimintojen jäsentämisen työkalut tulisi ottaa kokeiluun osastojen ja liiton tasolla. ” linjaa Rantanen.

Lisätietoa:

Turkka Rantanen 
rantanen.turkka.r@student.uta.fi 
050 4019725

Arttu Myllys, TOK:n puheenjohtaja
arttu.myllys@gmail.com 
0504686346 

 
Jaa tämä artikkeli