Etsintäkuulutus: Keskustanuoret ja Keskustaopiskelijat etsivät toisen asteen koulutuksen asiantuntijoita

Miten käy yleissivistyksen, millaisia ovat tulevaisuuden lukiot ja ammattikoulut?

Keskustanuoret ja Keskustaopiskelijat kokoavat toisen asteen koulutuspolitiikkaan keskittyvän asiantuntijaryhmän, jonka tarkoituksena on kartoittaa toisen asteen ammatillisen ja lukiokoulutuksen nykytilannetta, hahmotella tulevaisuuden osaamistarpeita ja valmistella liittojen linjauksia toisen asteen ammatillisen- ja lukiokoulutuksen kehittämiseksi. Työryhmä toimii nuorkeskustalaisen kentän äänenä vuoden 2016 ajan.

Ryhmän pyrkii löytämään nuorkeskustalaisia vastauksia niin hallitusohjelmassa sovittuun toisen asteen reformiin, nuorisotakuun koulutustakuuseen kuin lukion opintosisältöjen uudistumiseen.

Ryhmän jäseneksi haluavien tulee lähettää vapaamuotoinen motivaatiokirje, josta tulee käydä ilmi toisen asteen koulutukseen liittyvä osaaminen ja kokemus. Eduksi lasketaan toiminta toisen asteen opiskelija- tai nuorisojärjestöissä, koulutuspolitiikkaan liittyvät luottamustehtävät tai muu aiheesta kerrytetty osaaminen.  Pelkkä opiskeleminen toisella asteella ei ole yksin riittävä peruste tulla valituksi ryhmään.

Työryhmän jäsenet työskentelevät pääsääntöisesti sähköisten foorumeiden välityksellä, tiiviissä yhteistyössä liittojen johtojen ja muiden alan asiantuntijoiden kanssa. 

Lähetä omalla nimelläsi ja yhteystiedoillasi varustettu motivaatiokirjeesi 16.2. mennessä Keskustanuorten poliittiselle sihteerille Katja Asikaiselle katja.asikainen@keskustanuoret.fi. Otsikoksi ”Omanimi, hakemus toinen aste”.

Lisätietoja: 
Hilkka Kemppi, Keskustanuorten puheenjohtaja
Anniina Sippola, Keskustan Opiskelijaliiton puheenjohtaja

 
Jaa tämä artikkeli