Keskustan Opiskelijaliitto hakee päätoimittajaa!

Keskustan Opiskelijaliitto hakee päätoimittajaa tukemaan liiton viestintää.

Etsimme oma-aloitteista, yhteiskunnallisista asioista kiinnostunutta ja innostunutta päätoimittajaa. Etsimämme päätoimittaja kirjoittaa uudistavaan lehteemme juttuja ja motivoi kirjoittajia mukaan myös jäsenistöstä. Aistit hyvin kepulaista arvomaailmaa ja opiskelijapolitiikkaa.

Unelmiemme päätoimittaja on hauska, utelias ja napakka. Tarjoamme mielenkiintoista projektia pääministeripuolueen näköalapaikalla. Päätoimittajan tehtävä on valmistella lehtiuudistus ja varmistaa, että uusi lehti on valmiina jaettavaksi kampuksille syyskuussa 2016. Työssäsi sinua tukee KOL:n liittohallitus, viestintätyöryhmä ja taittaja. 

Maksamme projektista 400 euron palkkion.

Lehden tulee olla valmiina 1.9.2016.

Haku: 
Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 18.3. klo 12 mennessä osoitteeseen jaakko.maki-petaja@keskustaopiskelijat.fi 

Lisätietoja:
Varapuheenjohtaja Aleksi Koivisto,
aleksi.koivisto@fcg.fi 
puh. 040 509 1365

 
Jaa tämä artikkeli