Arttu Karila Keskustan Opiskelijaliiton puheenjohtajaksi

Keskustan Opiskelijaliiton puheenjohtajaksi on valittu Arttu Karila Jyväskylän Keskustaopiskelijoista. 24-vuotias Karila opiskelee Jyväskylän yliopistossa taloustieteitä ja toimii tällä hetkellä Jyväskylän ylioppilaskunnan hallituksessa.

  • Ensi vuonna haluan olla varmistamassa, että Keskusta nostaa kuntavaaleissa vahvasti sivistyksen ja koulutuksen esille. Uuden kunnan yksi tärkeimpiä tehtäviä tulee olemaan sivistyksen, kulttuurin ja elinvoiman kehittäminen ja siihen työhön keskustaopiskelijoilla on paljon annettavaa, Arttu Karila lupaa.
  • Keskustan Opiskelijaliiton tulee rohkeammin ottaa kantaa ei ainoastaan koulutuspolitiikkaan vaan laajemmin asioihin. Koulutuksen saavutettavuus on tasa-arvokysymys. Jos me emme puhu rohkeasti aluepolitiikan puolesta, ei sitä tee kukaan muukaan, vastavalittu puheenjohtaja linjaa.

Jyväskylässä pidetyssä liittokokouksessa valittiin puheenjohtajan lisäksi Kati Hannila Oulusta valittiin 1. varapuheenjohtajaksi ja Lauri Heikkilä Tampereelta 2. varapuheenjohtajaksi. Liittohallitukseen valittiin jäseniksi  Tommi Anttalainen, Auli Piiparinen, Niina Ojala, Magdalena Stenius ja varajäseneksi Terhi Ala-Keturi.

  • Keskusta ei ole tarina yksilösuorituksista vaan yhdessä tekemisestä. Keskustaopiskelijoiden johtajana haluan rakentaa keskustelevaa ja innostavaa KOLlia, joka vaikuttaa ja menestyy joukkueena.Tällä joukolla on hienoa lähteä kehittämään liiton osastoja ja toimintaa, Arttu Karila kuvailee.

Keskustan Opiskelijaliiton liittokokous kokoontui 12.-13.11. Jyväskylässä. Liittokokous päätti henkilövalintojen lisäksi Seta ry:n kannatusjäseneksi hakemisesta, sosiaalipoliittisesta ohjelmasta sekä muista sääntömääräisistä asioista.

Lisätietoja:

Arttu Karila

040-8297072

arttu.j.e.karila@gmail.com

 

liha17

 

 

Jaa tämä artikkeli