Keskustan Opiskelijaliiton liittokokous: Tahdomme Setan kannatusjäseneksi!

Keskustan Opiskelijaliiton liittokokous on päättänyt hakea Setan kannatusjäsenyyttä. Kannatusjäsenyydellä keskustaopiskelijat haluavat tukea Setan tavoitteita seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen ihmisoikeuksien parantamiseksi.

Keskustan Opiskelijaliitto ryhtyy sanoista tasa-arvon tekoihin. Hallituspuolueiden opiskelija- ja nuorisojärjestöistä KOL on ensimmäinen järjestö, joka näin osoittaa tukensa Setan toiminnalle. Kannustamme muitakin poliittisia opiskelija- ja nuorisojärjestöjä toimimaan samoin ja osoittamaan näin tukensa Setan arvokkaalle toiminnalle. Kannustamme muitakin poliittisia opiskelija- ja nuorisojärjestöjä toimimaan samoin ja osoittamaan näin tukensa Setan arvokkaalle toiminnalle.

Keskustan Opiskelijaliitolle on tärkeää, että jokaisella on yhdenvertaiset oikeudet ja mahdollisuudet elämässä riippumatta seksuaalisesta suuntautumisesta tai sukupuolesta. Oikeudenmukaisuus ja ihmisten yhdenvertaisuus ovat arvoja joita liitto haluaa edistää toiminnassaan ja politiikassaan, liittokokous toteaa.

Seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen epäkohdat ovat nousseet Suomessa vahvemmin esiin. Yhdenvertaisuudelle löytyy valitettavasti myös vastustajia.

Keskustan Opiskelijaliitto haluaa olla rintamassa puolustamassa parempaa huomista kaikille ihmisille. Ihmisoikeudet kuuluvat kaikille, eikä ihmisten yhdenvertaisuudessa voida mennä taaksepäin kohti keskiaikaa.

Keskustan Opiskelijaliiton liittokokous kokoontui 12.-13.11. Jyväskylässä. Liittokokous päätti kannatusjäsenyyshakemuksen lisäksi sosiaalipoliittisesta ohjelmasta, sääntömääräisistä asioista sekä valitsi uuden puheenjohtajan ja liittohallituksen.

Lisätietoja:
Anniina Sippola
Keskustan Opiskelijaliiton puheenjohtaja
050 3897260
anniina.sippola@keskustaopiskelijat.fi

 

Jaa tämä artikkeli