Lappeenrannan Opiskelevat Keskustalaiset: Linda Brandt Keskustan Opiskelijaliiton puheenjohtajaksi

Lappeenrannan Opiskelevat Keskustalaiset esittävät 30-vuotiasta kauppatieteiden opiskelijaa, Linda Brandtia, Keskustan Opiskelijaliiton puheenjohtajaksi. Linda on valmistunut vuonna 2014 valtiotieteiden maisteriksi Helsingin yliopistosta, ja opiskelee nyt viidettä vuotta kauppatieteitä Lappeenrannan teknillisessä yliopistoissa. Lindalla kokemusta useista luottamustehtävistä. Hän on Keskustan Opiskelijaliiton liittohallituksen jäsen 2016, Etelä-Karjalan Keskustanuorten puheenjohtaja, Lappeenrannan Opiskelevat Keskustalaiset puheenjohtaja sekä Keskustan Karjalan piirin varapuheenjohtaja. Linda on myös mukana Keskustanuorten kansainvälisten asioiden jaostossa, sekä osallistunut aktiivisesti nuorkeskustan ulkomaanmatkoille.

“Lindalla on kykyä innostaa ihmisiä, ajatella avoimesti ja aatteellisesti. Hänen johdollaan Keskustan Opiskelijaliitosta tulisi osallistavampi, vaikuttavampi ja avoimempi liitto. Lindan ihmisrakkaus, suvaitsevaisuus ja optimistisuus ovat antaneet hänelle loistavat verkostoitumiskyvyt, joita hän käyttäisi liiton hyödyksi,” toteaa Lindan kampanjapäällikkö Inkeri Kulmanen.

Lindasta Keskustan Opiskelijaliitto saisi puheenjohtajan, joka kehittäisi järjestöä aidosti osallistavaksi sekä moniääniseksi. Järjestöllisen kehittämisen lisäksi keskeistä Lindalle on yhteisvastuun, yhteisöllisyyden ja välittämisen lisääminen opiskelijajärjestöön:

“Olen erittäin huolissani opiskelijoiden mielenterveysongelmista, sekä moniongelmaisuuden lisääntymisestä. Meidän tulee keskittyä opiskelijoiden kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kehittämiseen ja luoda uskoa paremmasta tulevaisuudesta, johon voimme yhdessä vaikuttaa.

Hyvinvoinnin kautta saamme herätettyä vastuukysymyksiä. Alkiolaisuuden ja sivistyksen yhtymäkohta on yhteisvastuullisuus, johon meidän tulee rakentaa tulevaisuuttamme. Keskustan Opiskelijaliitolla on mahdollisuus tämän paremman tulevaisuuden luomisessa, mutta tarvitsemme konkreettisia tekoja. Olen valmis työskentelemään koko vuoden omistautuneesti ja täydellä sydämellä Opiskelijaliiton puheenjohtajana.”
Lisätietoja:

Kampanjapäällikkö: Inkeri Kulmanen, puh: 044 084 26 29, inkeri.kulmanen@hotmail.fi
Viestintävastaava: Valtteri Markula, puh: 040 7359309, valtteri.markula@gmail.com
Ehdokas: Linda Brandt, puh: 044 358 4941, linda.j.brandt@gmail.com

Jaa tämä artikkeli