Vaasan Keskustaopiskelijat: Niina Ojala jatkokaudelle KOL:n liittohallitukseen

Niina on 23-vuotias saksan kielen opiskelija Vaasan yliopistosta. Kuluvana vuonna Niina on toiminut Keskustan Opiskelijaliiton liittohallituksen kansainvälisyysvastaavana.

– Vuosi liittohallituksessa on ollut kasvattava kokemus monella tapaa. Haluan jatkaa tätä työtä opiskelijoiden hyväksi keskustalaisen aatteen mukaan, sekä kotosuomessa että myös kansainvälisesti, Ojala kertoo.

– Ensi vuonna tulisi keskittyä entistä enemmän KOL:n profiilin vahvistamiseen ja aktiiviseen osallistumiseen kansainvälisessä yhteistyössä. Kotimaassa tärkeää on pitää huoli opiskelijan toimeentulon riittävyydestä ja siitä, että jatkossa opiskelusta tehtäisiin joustavampaa. Perheellisten ja vaikeassa elämäntilanteessa olevien opiskelua tulee tukea aiempaa enemmän, jotta opiskelu olisi aidosti mahdollista kaikille, Niina linjaa.

”- Niina on oiva esimerkki avarakatseisesta, päättäväisestä ja tavoitteellisesta ryhmäpelaajasta, hänen kykynsä saada asioita aikaan ja vaikuttaa ovat vailla vertaa. Harvalla on yhtä paljon tavoitteita ja visioita paremman tulevaisuuden puolesta. Keskustan opiskelijaliitto tarvitsee riveihinsä osaavia tekijöitä ja suunnannäyttäjiä. Niina on tehnyt upeaa työtä menneellä kaudella liittohallituksessa ja uskon, että Niinalla on paljon annettavaa myös jatkossa. Voin lämpimästi suositella Niinaa Keskustan opiskelijaliiton hallitukseen!”, kertoo Miika Remes, Vaasan Keskustaopiskelijoiden puheenjohtaja.

Jaa tämä artikkeli