NUORKESKUSTALAINEN KV-JAOSTO NIMETTY

Urho Kekkonen Moskovassa 1960 keskustelemassa neuvostoliittolaisten johtajien kanssa. Vasemmalta Neuvostoliiton uusi presidentti Leonid Brezhnev, vanha presidentti Kliment Voroshilov ja pääministeri Nikita Hrushtshev. Kuva: Lehtikuva / Kalle Kultala

Keskustan Opiskelijaliiton ja Keskustanuorten yhteinen kansainvälinen jaosto nimettiin molempien liittojen toimesta 8. ja 22. tammikuuta.

Keskustanuorten ja KOL:n liittohallitukset nimesivät jaoston jäseniksi

Valtteri Markulan, Saara Jokelan, Riina Pesun, Miila Lumijärven, Siiri Mertakorven, Laura Hämäläisen, Niina Ojalan, Linda Brandtin, Meri Kiikkalan, Kaius Kumpulaisen, Juho Kekäläisen, Sonja Huttusen ja Hilma Mäkitalon.

Jaoston tarkoituksena on toimia liittojen yhteisenä äänenä kansainväliseen toimintaan. Jaosto toteuttaa ja suunnittelee liittojen kv-toimintaa liittojen tavoitteiden mukaisesti, ja pyrkii kehittämään toimintaa sekä vaikuttavuutta kansainvälisen toiminnan saralla.

 

 

 

 

Jaa tämä artikkeli