Keskustan Opiskelijaliiton Karila: Helsinki kehittyy vain yhteistyöllä

Keskustan Opiskelijaliitto tarjoaa kaupunkipoliittisen visionsa käytettäväksi myös Jan Vapaavuorelle (kok.), Anni Sinnemäelle (vihr.) sekä Tuula Haataiselle (sd.).

Helsingin Sanomat piti tiistaina Kokoomuksen, Vihreiden ja Sosiaalidemokraattien pormestariehdokkaille vaalitentin. Helsingin vanhojen puolueiden edustajien kärki kohdisti kritiikkinsä hallitukseen, lähinnä pääministeripuolue Keskustaan:

-Kritiikin kohdistuminen pääministeripuolueeseen ei yllätä. Surullista oli kuitenkin keskustelun taso, joka tulevaisuuteen katsomisen sijaan keskittyi vahvaan vastakkainasettelun lietsomiseen ja näköalattomuuteen, sanoo Keskustan Opiskelijaliiton puheenjohtaja Arttu Karila.

Suomen hallinnollisen ja kulttuurillisen pääkaupungin kehittäminen velvoittaa pormestariehdokkaita vahvaan näkemyksellisyyteen. Keskustan Opiskelijaliitto tarjoaakin oman kaupunkipoliittisen ohjelmansa myös Kokoomuksen, Vihreiden ja Sosiaalidemokraattien pormestariehdokkaiden käyttöön.

-Helsinki on koko Suomen jalokivi ja käyntikortti kansainvälisyyteen. Pääkaupungin pormestarilla on oltava selkeä visio Helsingin kehittämisestä, jotta Helsingin seudusta saadaan Itämeren houkuttelevin metropoli. Keskustaopiskelijoiden kaupunkipoliittinen ohjelma onkin vapaasti myös kilpakumppaneiden käytettävissä, jotta keskusteluun Helsingin tulevaisuudesta saataisiin nykyistä enemmän sisältöä. Yhteisöllinen ja kestävään kehitykseen nojaava Helsinki on varmasti kaikkien puolueiden yhteinen tavoite.”, Karila jatkaa.

Lisätietoja:
Arttu Karila
Puheenjohtaja
Keskustan Opiskelijaliitto
050 3897260
arttu.karila@keskustaopiskelijat.fi

Keskustan Opiskelijaliitto on toimittanut tänään kaikille kokoomuksen, vihreiden ja sosiaalidemokraattien pormestariehdokkaille sähköpostitse keskustaopiskelijoiden kaupunkipoliittisen ohjelman.

Linkki kaupunkipoliittiseen ohjelmaan.

Jaa tämä artikkeli