Keskustan Opiskelijaliitto järjestää ylimääräisen liittokokouksen automaatiojäsenyydestä

Keskustan Opiskelijaliiton liittohallitus on kokouksessaan 21.4. päättänyt kutsua kokoon ylimääräisen liittokokouksen. Liittokokouksessa on tarkoitus määritellä liiton kanta korkeakoulujen yhteydessä toimivien ylioppilaskuntien ja opiskelijakuntien automaatiojäsenyyteen.

Keskustan Opiskelijaliiton liittohallitus on kokouksessaan 21.4. päättänyt kutsua kokoon ylimääräisen liittokokouksen. Liittokokouksessa on tarkoitus määritellä liiton kanta korkeakoulujen yhteydessä toimivien ylioppilaskuntien ja opiskelijakuntien automaatiojäsenyyteen. Keskustelu automaatiojäsenyydestä koskee suoraan tai välillisesti noin 270 000 korkeakouluopiskelijaa. Liiton osastoilla on mahdollisuus nostaa myös muita aiheita käsittelyyn.

Liittokokous järjestetään Helsingissä Keskustan puoluetoimistolla 23. syyskuuta.

Keskustan Opiskelijaliiton osastoilla on oikeus asettaa varsinaisia liittokokousedustajia kolme kappaletta ja lisäksi jokaista alkavaa 40 jäsentä kohden on mahdollisuus lähettää yksi lisäedustaja. Kuitenkin enintään 7 edustajaa. Kaikilla liiton jäsenillä on kokouksessa läsnäolo-oikeus.

  

 Lisätietoja:

Arttu Karila 

puheenjohtaja

arttu.karila@keskustaopiskelijat.fi

050 3897260

 

Jaakko Mäki-Petäjä

pääsihteeri

jaakko.maki-petaja@keskustaopiskelijat.fi

045 6569264

 

 

 

 

Jaa tämä artikkeli