Tommi Anttalainen Keskustan Opiskelijaliiton edustajistovaalikoordinaattoriksi

Keskustan Opiskelijaliiton liittohallituksen jäsen ja Joensuun Keskustaopiskelijoiden varapuheenjohtaja Tommi Anttalainen on valittu Keskustan Opiskelijaliiton edustajistovaalikoordinaattoriksi. Anttalainen aloittaa työtehtävät välittömästi.

Anttalainen opiskelee toista vuotta historian aineopettajaksi Itä-Suomen yliopistossa.

Edustajistovaalikoordinaattorin tehtävään kuuluu Keskustan Opiskelijaliiton paikallisosastojen työn tukeminen tulevan syksyn edustajistonvaaleissa, painopisteenä ehdokashankinta.

Anttalainen lähtee päämäärätietoisesti kohti syksyn vaaleja: ”Tavoitteenani on lisätä keskustalaisten ehdokkaiden määrää ympäri Suomea – niin ylioppilaskuntien kuin opiskelijakuntienkin listoille. Lähden innolla haastavaan, mutta palkitsevaan työhön. Keskustalaista ääntä tarvitaan tulevissa vaaleissa kipeämmin kuin koskaan.”

Ensi syksynä kaikissa ammattikorkeakoulujen opiskelijakunnissa ja lähes kaikissa yliopistojen ylioppilaskunnissa käydään edustajistonvaalit, Helsingin yliopiston ylioppilaskuntaa lukuunottamatta. Vaaleissa vaalitaan edustajat opiskelijakunnissa ja ylioppilaskunnissa ylintä valtaa käyttäviin edustajistoihin. Vaalit käydään marraskuun alussa.

 

Lisätietoja:

Tommi Anttalainen

Edustajistovaalikoordinaattori

tommianttalainen@gmail.com

Arttu Karila

puheenjohtaja

arttu.karila@keskustaopiskelijat.fi

Tommi Anttalainen toimii KOLlin liittohallituksen jäsenenä ja Joensuun Keskustaopiskelijoiden varapuheenjohtajana. Kuva: Ilona Suuronen.

 

 

Jaa tämä artikkeli