Jyväskylän Keskustaopiskelijat: Terhi Ala-Keturi KOL:n liittohallitukseen

 

Jyväskylän Keskustaopiskelijat esittävät hallituksensa jäsentä, 25-vuotiasta Terhi Ala-Keturia Keskustan Opiskelijaliiton liittohallitukseen. Hän on toiminut kuluvana vuonna liittohallituksen varajäsenenä.

Ala-Keturi opiskelee psykologiaa Jyväskylän yliopistossa. Hän on Keski-Suomen Keskustanuorten piirin varapuheenjohtaja ja toimii kotipaikkakunnallaan Keuruulla varavaltuutettuna sekä jäsenenä vapaa-ajan lautakunnassa.

–Terhi on aidosti välittävä ja helposti lähestyttävä toimija, joka tukisi liittohallituksen toimintaa omalta osaltaan erityisesti hyvinvointipuolen osaamisellaan. Terhi on osallistunut liittohallituksen toimintaan aktiivisesti varajäsenenä ja olisi varmasti aktiivinen myös varsinaisena jäsenenä, toteaa Jyväskylän Keskustaopiskelijoiden puheenjohtaja Annina Pihlajamäki.

–Opiskelijoiden mielenterveyden edistäminen on pääteemani. Korkeakouluissa valvotaan tällä hetkellä opintojen edistymistä lähinnä tuijottamalla opintopisteiden määrää. Mielestäni myös opiskelijoiden kokonaisvaltaista hyvinvointia olisi syytä seurata, jotta opiskeluun ja hyvinvointiin liittyvät pulmat huomattaisiin mahdollisimman varhain ja opinnot etenisivät sujuvammin, Ala-Keturi linjaa.

Lisätietoja:
Terhi Ala-Keturi
Ehdolla Keskustan Opiskelijaliiton liittohallitukseen
terhi.k.ala-keturi(a)student.jyu.fi

Annina Pihlajamäki
Jyväskylän Keskustaopiskelijoiden puheenjohtaja
annina.m.pihlajamaki(a)student.jyu.fi

 

Terhi Ala-Keturi. Kuva Ilona Suuronen.

 

 

Jaa tämä artikkeli