Rovaniemen Keskustaopiskelijat: Inna Kallioinen KOL:n liittohallitukseen

Rovaniemen Keskustaopiskelijat esittää Inna Kallioista Keskustan Opiskelijaliiton liittohallitukseen. Kallioinen on 24-vuotias viidennen vuoden oikeustieteen opiskelija Lapin yliopistosta. Aiemmin hän on opiskellut vuoden informaatioverkostoja Aalto-yliopistossa.

Kallioinen on Lapin yliopiston ylioppilaskunnan edustajiston jäsen ja Rovaniemen Keskustaopiskelijoiden toiminnassa mukana. Kotikaupungissaan Keravalla hän vaikuttaa kaupunginvaltuutettuna sekä Keskustan ryhmänjohtajana. Luottamustoimijana Kallioinen toimii myös YTHS:n valtuuskunnan ja YTHS:n Rovaniemen toimipisteen johtokunnan jäsenenä.

Opiskelijoiden sosiaaliturva ja asema yhteiskunnassa kiinnostavat Kallioista, ja hän haluaa olla mukana vahvistamassa KOL:n toimintaa koko maassa. Kallioisen mielestä Keskustaopiskelijoiden on oltava mukana myös etsimässä ratkaisuja puolueen tulevaisuuden haasteisiin.

– Minulle on tärkeää, että eri puolilla Suomea voi opiskella ja että opiskelijat ovat keskenään tasavertaisessa asemassa. Koulutuksen on oltava laadukasta ja mahdollisuuksien mukaan joustavaa. Nuorten ja nuorten aikuisten kiinnostusta politiikkaa kohtaan on pyrittävä lisäämään ja Keskustan kannatusta kaupungeissa ja pääkaupunkiseudun tuntumassa on parannettava aktiivisesti. Keskustan on oltava uskottava vaihtoehto myös kaupungeissa, Kallioinen kertoo.

– Inna on toiminut Rovaniemen Keskustaopiskelijoiden hallituksessa ja LYY:n edustajistossa kahden vuoden ajan, ja hänen kanssaan työskentely on luontevaa ja helppoa. Innan luotettavuus ja vakaus vaikeissa ja haastavissakin tilanteissa yhteisten asioiden hoidossa on ihailtavaa. Innasta Keskustan Opiskelijaliitto saisi ratkaisukeskeisen ja idearikkaan toimijan, kertoo Rovaniemen Keskustaopiskelijoiden puheenjohtaja Anni-Sofia Sihvo.

Lisätietoja:
Inna Kallioinen
+358 50 404 8017
ikallioi(at)ulapland.fi

Anni-Sofia Sihvo
Rovaniemen keskustaopiskelijoiden puheenjohtaja
+358405124510
asihvo(at)ulapland.fi

Jaa tämä artikkeli