Tampereen Opiskelevat Keskustalaiset: Lauri Heikkilä KOL:n puheenjohtajaksi

 

Tampereen Opiskelevat Keskustalaiset esittää pitkän linjan aktiiviaan Lauri Heikkilää Keskustan Opiskelijaliiton puheenjohtajaksi. Historiaa Tampereen yliopistossa opiskeleva pian 26-vuotias Heikkilä on kuluvana vuonna toiminut liiton varapuheenjohtajana. Heikkilä on kotoisin Pälkäneeltä.

– Kuluneen vuoden ajan olen vaikuttanut liiton poliittiseen ja järjestölliseen valmistelutyöhön sekä johtanut periaateohjelmatyötä. Tahdon antaa entistä väkevämmän panoksen opiskelijaliikkeen ydintoiminnan vahvistamisessa. Keskustan Opiskelijaliitossa tarvitaan enemmän aatteellista keskustelua ja suurta visiointia. Keinojani siihen ovat tavoitteellinen aatteeseen perustuva periaatepolitiikka ja järjestön keskustelufoorumien kehittäminen, Heikkilä linjaa.

Heikkilä tunnetaan vahvasti aatteellisena ja tulevaisuuteen katsovana opiskelijapoliitikkona, jolla on kyky herättää muita laajaan keskusteluun.

– Keskustaopiskelijoiden tulee uskaltaa visioida aina vain rohkeammin! Visiointi on sitä että näkee jotakin mikä ei ole vastassa ihan nurkan takana. Realiteettien pelko tappaa monta hyvää ideaa. Keskustaopiskelijoiden tulee muistaa asemansa edelläkävijänä eritoten sivistys-, koulutus-, tasa-arvo-, kaupunki- ja globaalipolitiikassa. Aatteellista keskustelua ei koskaan voi käydä liikaa! Heikkilä täräyttää.

– Laurin ansiosta olen oppinut ajattelemaan keskustalaista aatetta syvällisemmin ja olemaan avoimesti ylpeä siitä. Laurin on tehnyt vuosien ajan ahkerasti työtä Tampereen opiskelevissa keskustalaisissa, jotta menestyisimme paremmin Tampereen yliopiston haastavassa toimintaympäristössä, kehuu TOK:n varapuheenjohtaja Juho Korpela.

Heikkilä näkee vuoden 2018 vahvasti vaaleihin painottuvana. Presidentinvaalien jälkeinen kevät on vaaliton, mutta koko vuoden mittaan korostuu ehdokashankinta sekä maakunta-, että eduskuntavaaleihin. Kumpaankin tarvitaan ehdolle päteviä opiskelijaehdokkaita. Ehdokashankintaa on hyödynnettävä jäsenhankintana. Kuntavaaleissakin moni ehdolle kysytty ja ehdolle lähtenyt on nyt mukana toiminnassamme.

Heikkilän valmiudet johtaa Keskustan Opiskelijaliittoa kohti ensi vuotta ovat vahvat. Hänellä on katse tulevaisuuteen ja ensi vuoden tavoitteet selvästi määriteltynä. Kokeneena toimijana hän tietää, mitä odottaa.

Lisätietoja:

Lauri Heikkilä
044-3672009
heikkila.lauri.a(at)student.uta.fi

 

 

 

Jaa tämä artikkeli