Hae mukaan nuorkeskustan kansainvälisten asioiden jaostoon!

Oletko kiinnostunut kansainvälisistä kysymyksistä? Haluatko vaikuttaa kotimaan rajojen ulkopuolella? Hae mukaan kansanvälisten asioiden jaostoon! Keskustaopiskelijat ja keskustanuoret valitsevat vuosittain jäsenille avoimen jaoston. Ryhmä pitää yhteyttä sekä sähköisesti että kasvokkain. Tapaamiset pyritään järjestämään Keskustanuorten valtakunnallisten tapahtumien yhteyteen.

Jaosto toteuttaa ja suunnittelee liittojen kansainvälistä toimintaa ja pyrkii kehittämään toimintaa sekä vaikuttavuutta kansainvälisen toiminnan saralla.  Jaosto työskentelee kansainvälisten yhteistyöjärjestöjen kanssa, valmistelee liittojen mahdolliset aloitteet ja kannanotot kansainvälisille kokouksille sekä alan suomalaisiin yhteistyöjärjestöihin. Jaosto vastaa Keskustanuorten ja Keskustaopiskelijoiden ulkomaan edustuksista sekä kansainvälisistä vierailuista tapahtumissamme.

Vapaamuotoisesta hakemuksesta on käytävä ilmi kiinnostuneisuus kansainväliseen politiikkaan sekä kokemus kansainvälisestä toiminnasta. Valitut jäsenet sitoutuvat toiminaan keskustaopiskelijoiden ja keskustanuorten edustajina kansainvälisissä tapaamisissa sekä osallistumaan esimerkiksi aloitteiden ja kirjoitusten tuottamiseen kansainvälisiä kokouksia varten.

Hakemukset lähetettävä 8.2.2018 klo. 16.00 mennessä osoitteeseen kol@keskustaopiskelijat.fi

Keskustaopiskelijoiden liittohallitusta jaostossa edustaa Inna Kallioinen.

Kansainvälisellä tasolla Keskustanuoret ja Keskustaopiskelijat vaikuttavat Pohjoismaissa, Euroopassa ja koko maailmassa kansainvälisten kattojärjestöjensä kautta. Keskustanuoret ja KOL ovat mukana Euroopan Liberaalinuorissa (LYMEC) ja Pohjolan Keskustanuorissa (NCF). Lisäksi Keskustanuoret on Maailman Liberaalinuorten (IFLRY) jäsen.

Jaa tämä artikkeli