Tule mukaan valmistelemaan KOL:n ympäristö- ja energiapoliittista ohjelmaa

Mikä on suomalaisen energiapolitiikan suunta? Miten ihmisen ja yhteiskunnan tulisi sopeuttaa toimintansa luonnon kestokyvyn rajoihin? Tervetuloa mukaan valmistelemaan KOL:n uutta ympäristö- ja energiapoliittista ohjelmaa, jos nämä ja muut energiantuotantoon ja ympäristöön liittyvät kysymykset kiinnostavat.

Ohjelmaa valmistelevan työryhmän tehtävä on laatia syyskuuhun mennessä KOL:n liittohallitukselle luonnos uudeksi ohjelmaksi. Työryhmän työskentely tulee sisältämään itsenäistä tiedonhakua ja kirjoittamista. Työryhmä pitää toisiinsa yhteyttä ensisijaisesti etäyhteyksien avulla, mutta KOL järjestää työryhmälle myös yhden fyysisen tapaamisen. Lopullinen ohjelma tullaan hyväksymään KOL:n liittokokouksessa 3.-4.11.

Vapaamuotoisessa hakemuksessa tulee tuoda esiin ennen kaikkea omaa motivaatioita ohjelmassa käsiteltävien asioihin perehtymiseen. Myös mahdollista valmista osaamista on hyvä korostaa, mutta sitä ei kuitenkaan työryhmään valituilta odoteta.

Hakemukset lähetettävä 8.2.2018 klo. 16.00 mennessä työryhmän puheenjohtajalle Matti Nivalalle, nivmatti(a)gmail.com

Liittohallitusta työryhmässä edustavat Matti Nivala ja Joni Takku.

Edellinen ympäristöpoliittinen ohjelma on hyväksytty vuonna 2013 Vaasan liittokokouksessa.

Linkki ohjelmaan:KOL:n ympäristöpoliittinen ohjelma

Jaa tämä artikkeli