KOL:n liittohallitus järjestäytyi

Keskustan Opiskelijaliiton uusi liittohallitus kokoontui järjestäytymiskokoukseen Leppävirralle Pohjois-Savoon 19.-21.1. Kokouksessa liittohallitus päätti mm. liiton tavoitteista ja liittohallituksen sisäisistä vastuunjaosta kuluvalle. Järjestäytymisen lisäksi liittohallitus kävi tutustumassa Kuopion kaupunkiin ja vauhditti Matti Vanhasen presidentinvaalikampanjaa Kuopion torilla.

Marraskuisen liittokokouksen mukaan kuluvana vuonna liittoa puheenjohtaa Auli Piiparinen, ensimmäisenä varapuheenjohtajana toimii Emmi Paajanen ja toisena varapuheenjohtajana Eemeli Rajala. Liittohallituksen jäseninä toimivat Terhi Ala-Keturi, Oscar Hätinen, Inna Kallioinen, Matti Nivala ja Joni Takku.

Liittohallitus päätti liittokokouksen hyväksymän toimintasuunnitelman pohjalta seuraavan vastuunjaon ohjelmatyön osalta.

3.-4.11. pidettävälle liittokokoukselle valmistellaan ympäristö- ja energiapoliittinen ohjelma. Valmistelevaa työryhmää johtaa liittohallituksesta Matti Nivala ja jäsenä on myös Joni Takku. Työryhmään järjestetään myös avoin haku.

Liittohallitus laatii myös KOL:n oman eduskuntavaaliohjelman, jolla valmistaudutaan ensi vuoden eduskuntavaaleihin. Samalla se toimii myös työkaluna vaikuttamistyöhön puolueensuuntaan. Työryhmää johtaa liittohallituksesta Emmi Paajanen ja lisäksi mukana ovat Matti Nivala, Inna Kallioinen ja Auli Piiparinen.

Tulevia eurovaaleja varten liittohallitus myös valmistelee Eurooppapamfletin, jota valmistelevaa työryhmään kuuluvat Oscar Hätinen, Inna Kallioinen ja Eemeli Rajala.

Lisäksi liittohallitus päivittää alkuvuodesta liiton yhdenvertaisuussuunnitelman ja laatii tapahtumia varten Code of Conductin. Vastuuhenkilöinä Emmi Paajanen, Terhi Ala-Keturi ja Oscar Hätinen.

Keskustanuorten liittohallituksessa KOL:ia edustaa varapuheenjohtaja Eemeli Rajala.

Politiikan sektorien seuranta:
EU-politiikka, Inna Kallioinen
Liikuntapolitiikka, Terhi Ala-Keturi, Matti Nivala
Kulttuuripolitiikka, Terhi Ala-Keturi
Elinkeinopolitiikka, Eemeli Rajala
Sosiaalipolitiikka, Terhi Ala-Keturi
Koulutuspolitiikka, Emmi Paajanen
Talouspolitiikka, Joni Takku, Oscar Hätinen
Energia-, ympäristöpolitiikka, Matti Nivala
Ulko- ja turvallisuus, Oscar Hätinen
Maa- ja metsätalouspolitiikka, Matti Nivala

Muut tehtäväalueet:
Järjestöllinen kehittäminen, Eemeli Rajala
Kansainväliset asiat, Inna Kallioinen
Viestintä englanniksi Eemeli Rajala
Viestintä ruotsiksi Oscar Hätinen

 

 

 

 

Jaa tämä artikkeli