KOL: Juho Kekäläinen NCF:n varapuheenjohtajaksi

Keskustan Opiskelijaliitto esittää Juho Kekäläistä Nordiska Centerungdomens Förbundin hallituksen varapuheenjohtajaksi. Kekäläinen on toiminut NCF:n hallituksessa kaksi vuotta Keskustaopiskelijoiden edustajana ja opiskelee Lappeenrannan teknillisessä yliopistossa. Samoin Kekäläinen puheenjohtaa Lappeenrannan Opiskelevia Keskustalaisia.

“Toivon ennen kaikkea pystyväni antamaan arvokkaita ajatuksia NCF:n ja laajemminkin pohjoismaisen yhteistyön kehittämiseksi. Tämä edellyttää jatkuvaa työntekoa ja aloitteellisuutta tärkeiden keskustelujen käynnistämiseksi. Varapuheenjohtajuus tarjoaisi tähän hyvän mahdollisuuden.” Kekäläinen linjaa.

NCF on ideologialtaan keskustamielisten pohjoismaisten poliittisten nuorisopuolueiden kattojärjestö, joka koostuu tällä hetkellä yhdeksästä jäsenjärjestöstä. Suomesta mukana Keskustan Opiskelijaliiton lisäksi on Keskustanuoret ja RKP-nuoret.

Hallitus puheenjohtajistoineen valitaan kahden viikon päästä Kööpenhaminassa, NCF:n vuosittaisessa kevätkokouksessa.

Lisätietoja:

Juho Kekäläinen
juho.kekalainen@gmail.com
+358 50 3946 913

 

Juho Kekäläinen.

 

Jaa tämä artikkeli