Keskustan Opiskelijaliiton liittokokous 3.-4.11. Tampereella

Keskustan Opiskelijaliiton sääntömääräinen liittokokous järjestetään 3.-4.11. Tampereella. Kokouspaikkana toimii Tampereen yliopiston kirjasto, ja siellä sali LS K103 (Kalevantie 5). Kokouksessa käsitellään sääntömääräisten asioiden lisäksi sääntömuutos ja uusi ympäristö- ja energiapoliittinen ohjelma. Liittokokous on KOL-vuoden suurin tapahtuma ja kohokohta, jossa keskustaopiskelijat kokoontuvat yhteen linjaamaan ensi vuoden toiminnasta.

Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat ja valitaan seuraavan vuoden liittohallitus ja liiton puheenjohtajisto. Lisäksi liittohallitus esittää liittokokoukselle hyväksyttäväksi liiton uusia sääntöjä ja siihen liittyvää nimenmuutosta. Tämän lisäksi käsitellään liiton uusi ympäristö- ja energiapoliittinen ohjelma.

Lisäksi osastoilla on mahdollisuus lähettää liittohallitukselle ja lopulta liittokokoukselle käsiteltäväksi aloitteita, jotka voivat olla joko poliittisia tai järjestöllisiä. Aloitteet on toimitettava viimeistään 27.10. osoitteeseen jaakko.maki-petaja@keskustaopiskelijat.fi ja auli.piiparinen@keskustaopiskelijat.fi.

Liittokokouksen äänivaltaiset- ja heidän varajäsenet määräytyy liiton sääntöjen mukaan ja KOL:n osastoille on kutsun mukana ilmoitettu äänioikeutettujen edustajien määrä. Olethan siis yhteydessä oman paikallisen osastosi puheenjohtajaan, jos haluat itsellesi äänioikeuden!

OHJELMA:

Perjantai 2.11.

Vapaamuotoista hengailua Tampereen Teerenpelissä klo 18 alkaen, Hämeenkatu 25

Lauantai 3.11.

Tampereen yliopiston kirjasto, sali LS K103

Aamupala klo 9 alkaen

Kokouksen avaus klo 10

Lounas klo 12

Valiokuntatyöskentely alkaa klo 15

Iltatilaisuus ja liittohallitusehdokkaiden tentti

 

Sunnuntai 4.11.

Tampereen yliopiston kirjasto, sali LS K103

Aamupala klo 8.30. alkaen

Klo. 9 kokous jatkuu

Lounas klo 12

Kokouspäättyy todennäköisesti viimeistään klo 16.

Liitto korvaa liittokokousedustajien matkakulut matkustusohjesäännön mukaisesti halvimman julkisen kulkuneuvon mukaan 10 euron omavastuulla (yleensä VR EKO). Oman auton käytöstä ja kimppakyydeistä sovittava pääsihteerin kanssa erikseen ja etukäteen.

Liittokokousmaksu(sisältää majoituksen) KOL:n jäsenille on la-su 10€/hlö/, pe-su 25€/hlö.
Liittokokousmaksu(ilman majoitusta) KOL:n jäsenille ja ei-jäsenille on ilmainen.
Liittokokousmaksu ei-jäsenille(sisältää majoituksen) on la-su 45€/hlö ja pe-su 65€/hlö.

Majoitus on Omenahotellissa neljän hengen huoneissa. Lounaat ovat liittokokouksen yhteydessä. Jokainen joutuu maksamaan itse lounaansa, mutta tämä on huomioitu alennettuna liittokokousmaksuna jäsenille.

Sitovat ilmoittautumiset viimeistään 29.10. klo 13:00 mennessä.

Li­sä­tie­to­ja liittokokouksesta antaa liiton pääsihteeri jaak­ko.maki-pe­ta­ja@kes­kus­ta­o­pis­ke­li­jat.fi tai +358 45 6569264.

 

Please select a valid form

 

Jaa tämä artikkeli