Keskustaopiskelijat: SAK on Suomen suurin oppositiopuolue

Suomen Ammattiliittojen Keskusjärjestö SAK:n toiminta viime aikoina on osoittanut, että keskusjärjestö ei ole valmis luopumaan yhteiskunnan kehitystä jarruttavasta politiikastaan. Vastakkainasettelusta ja vääristelevistä kuvista koostettu “Viimeinen niitti” -kampanja on ollut omiaan lietsomaan raivoa ja vähentämään rakentavaa keskustelua. On suoranaista totuuden vääristelyä, että SAK lähtee kampanjallaan väittämään, että hallituksen kaavailemat uudistukset johtavat irtisanomisten mielivaltaisuuteen ja työturvallisuuden heikkenemiseen.

“SAK on osoittanut olevansa tällä hetkellä Suomen suurin oppositiopuolue pelaamalla puoluepolitiikkaa ja lietsomalla kannattajiaan tarkoitushakuisella, likaisella pelillä” ärähtää Keskustan Opiskelijaliiton 1. varapuheenjohtaja Emmi Paajanen.

SAK:n kampanjan kuvitusta

Pääministeri Sipilä on selkeästi tuonut esille, että hallitus on valmis tulemaan SAK:ta vastaan ja löytämään ratkaisun. Keskustelu ja kompromissinhakuisuus ei ole keskusjärjestöä miellyttänyt, vaan se on lietsonut itsensä entistä suurempaan raivoon.

“SAK:laisten liittojen kaavaileman poliittisen lakon ja muiden työtaisteluiden negatiiviset vaikutukset Suomen taloudelle ovat täysin ylimitoitettuja suhteessa tämän uudistuksen vaikutuksiin. Vaikuttaa, että palkansaajapuolella ei edes tahdota yrittää ymmärtää pienten yrittäjien kohtaamia haasteita,” jyrähtää Keskustan Opiskelijaliiton 2. varapuheenjohtaja Eemeli Rajala.

“Suurin SAK:n jarrutuspolitiikan uhri on jokainen työllistämättä jäänyt työtön”, Paajanen päättää.

Eemeli Rajala ja Emmi Paajanen

Lisätiedot:

Emmi Paajanen
1. varapuheenjohtaja
emmi.paajanen@keskustaopiskelijat.fi

Eemeli Rajala
2. varapuheenjohtaja
eemeli.rajala@keskustaopiskelijat.fi

 

 

 

Jaa tämä artikkeli