Keskustaopiskelijat etsii: Sinustako vaalikoordinaattori?

Innostaako vaalityö? Oletko oiva organisoija? Omaat hyvät sosiaaliset taidot, eikä korkeakoulujen opiskelijapolitiikka ole aivan vierasta? Tervetuloa hakemaan keskustaopiskelijoiden edustajistovaalityön sankariksi!

Syksyllä edustajistovaalit käydään jokaisessa Suomen ammattikorkeakoulujen opiskelijakunnissa sekä suurimmassa osassa ylioppilaskuntia. Keskustaopiskelijoilla on näissä vaaleissa onnistuessaan mahdollisuus olla vaalien suurin poliittinen lista.

Koordinaattorin toimenkuvan painopisteenä on ehdokashankinta ja osastojen tukeminen vaalityössä. Yksin ei tarvitse tehdä, vaan tehtävään kuuluu tiivis yhteistyö Keskustaopiskelijoiden paikallisosastojen ja liittotoimiston kanssa. Nautit kuitenkin myös itsenäisestä työskentelystä ja langat pysyvät koko syksyn hyppysissäsi.

Hakeaksesi sinun ei tarvitse olla keskustalainen, mutta sitoudut KOL:n arvoihin (ihmisyys, sivistys, tasa-arvo), ja edistämään keskustalaisten ehdokkaiden menestystä ja vaalitulosta. Koordinaattorille maksetaan 600 euron palkkio vaalien jälkeen marraskuussa.

Hyvä suomen kielen taito ja kokemus opiskelija- ja/tai ylioppilaskuntatoiminnasta katsotaan eduksesi. Toimita vapaamuotoinen suunnitelma siitä kuinka omalla panoksellasi varmistaisit keskustaopiskelijoiden vaalivoiton syksyn vaaleissa osoitteeseen kol@keskustaopiskelijat.fi. Haku on auki 11.8. asti ja päätöksen valittavasta koordinaattorista tekee KOL:n liittohallitus.

Aloitus on elokuussa valinnan jälkeen.

Lisätietoja:

Auli Piiparinen
puheenjohtaja
Keskustaopiskelijat

+358 50 3897 260
auli.piiparinen@keskustaopiskelijat.fi


Jaa tämä artikkeli