Oulun Keskustaopiskelijat: Putula puheenjohtajaksi Keskustaopiskelijoihin

Oulun Keskustaopiskelijat esittää Miriam Putulaa Keskustaopiskelijoiden puheenjohtajaksi. Keskustaopiskelijoiden puheenjohtaja valitaan Oulussa järjestettävässä liittokokouksessa 9.-10.11. Logopediaa Oulun yliopistossa opiskeleva Putula on toiminut vuoden 2019 ajan Oulun yliopiston ylioppilaskunnan (OYY) hallituksen puheenjohtajana. Sitä ennen hän on kerännyt kokemusta toimimalla Oulun Keskustaopiskelijoiden puheenjohtajana.

“Haluan tarjota oman osaamiseni nyt Keskustaopiskelijoiden käyttöön. Meidän on tehtävä töitä, jotta keskustalainen viestimme kuullaan Suomen jokaisella kampuksella Rovaniemeltä Helsinkiin ja Vaasasta Kajaaniin. Keskustaopiskelijat ovat tärkeässä roolissa keskustalaisessa kaupunkipolitiikassa”, Putula linjaa

Putula nostaa Keskustaopiskelijoiden tärkeimmäksi tehtäväksi sivistyksen vaalimisen: “Nyt on Keskustaopiskelijoiden mahdollisuus lähteä rakentamaan suomalaista sivistyspolitiikkaa 2020-luvulle. Vaikka valtakunnan politiikkaa tehdään liittotoimistolla, niin elävät osastot ovat paikallisen politiikan ydin. Liiton on kyettävä tukemaan osastoja entistä paremmin ja toisaalta osastojen osaaminen on otettava vahvasti käyttöön liiton politiikan tekemiseen.”

“Miriam on vakuuttanut koko jäsenistömme toimeliaisuudellaan ja yhteistyökyvyllään. Näemme, että saamme hänestä Keskustaopiskelijoille aatteellisen puheenjohtajan, joka auttaa meitä olemaan entistä vaikuttavampi voima kampuksilla ja niiden ulkopuolella. Keskustaopiskelijoiden rooli korkeakoulupolitiikassa tulee vain korostumaan tulevaisuudessa”, Oulun Keskustaopiskelijoiden puheenjohtaja Valtteri Paakki toteaa.

Lisätietoja:

Miriam Putula

0407606340

miriam.putula@gmail.com

Valtteri Paakki

0449880622

valtteri.paakki@gmail.com

Jaa tämä artikkeli