Jyväskylän Keskustaopiskelijat: Arttu Laaksonen Keskustaopiskelijoiden liittohallitukseen

Jyväskylän Keskustaopiskelijat esittää Keskustaopiskelijoiden liittohallituksen jäseneksi vuodelle 2020 Arttu Laaksosta. Laaksonen on toiminut JOK:n puheenjohtajana vuonna 2019. Hän opiskelee toista vuotta politiikan tutkimusta Jyväskylän yliopistossa.

“Arttu lähti JOK:n ruoriin jo fuksina, mutta on hoitanut tehtävää kuin kunnon järjestöjyrä konsanaan. Arttu on tänä syksynä myös vetänyt JOK:n edustajistovaalikampanjaa. Hänestä KOL saa tehokkaan, idearikkaan ja omistautuvan hallituksen jäsenen,” kertoo Jyväskylän Keskustaopiskelijoiden varapuheenjohtaja Oscar Lang.

”Vuonna, jona ei käydä valtakunnallisia vaaleja Keskustaopiskelijat voi keskittyä järjestölliseen kehittämiseen. Keskustaopiskelijoiden pitää katsoa rohkeasti tulevaisuuteen ja lähteä suunnittelemaan, mitä on KOL vuonna 2030. Koen, että minulla on siihen paljon intoa ja annettavaa, ” Laaksonen sanoo.

Jyväskylän Keskustaopiskelijat haluaa kirittää muita osastoja esittämään liittohallitukseen jäseniä, ja kannustaa kaikkia, keitä KOL:n valtakunnallinen toiminta vähänkään kiinnostaa hakemaan mukaan liittohallitukseen!

Lisätietoa:

Arttu Laaksonen

laaksonen.arttu@gmail.com

Kuvassa Arttu Laaksonen
Jaa tämä artikkeli