Vaasan Keskustaopiskelijat: Susanna Laitila Keskustaopiskelijoiden liittohallitukseen

Vaasan Keskustaopiskelijat esittävät hallintotieteiden ylioppilasta ja Vaasan Keskustaopiskelijoiden hallituksen jäsentä Susanna Laitilaa Keskustan Opiskelijaliiton liittohallitukseen. Susanna on 21-vuotias julkisoikeuden opiskelija ja kotoisin Alavudelta. Susanna toimii aktiivisesti Etelä-Pohjanmaan Keskustanuorten johtokunnassa ja on puheenjohtaja Alavuden Keskustanuorissa.

– Keskustalaisuus on tullut minulle verenperintönä ja siitä perinnöstä olen erittäin ylpeä. Koen keskustalaiset arvot omikseni ja erityisesti sivistys on lähellä sydäntäni. Sivistyksen on oltava kaikille mahdollista, asuinpaikasta ja varallisuudesta riippumatta. Liittohallituksen kautta pääsee mukaan kehittämään keskustalaista koulutuspolitiikkaa ja haluan olla siinä kehitystyössä mukana. On tärkeää, että vaikuttaminen Keskustaopiskelijoissa on kaksisuuntaista.  Asioiden on edettävä liitolta osastoille ja toisinpäin. Tällöin liiton toiminnan kehittäminen palvelee parhaiten opiskelijoiden tarpeita, toteaa Susanna.

Tällä viikolla käydään Vaasassa ylioppilaskunnan edustajistovaalit, joissa on ehdolla 11 Keskustaopiskelijoiden ehdokasta. Vahvalla vaalilistalla on hyvät mahdollisuudet tehdä paluu edustajistoon.

Keskustaopiskelijat ry:n liittokokous järjestetään tulevana viikonloppuna 9.–10.11. Oulussa.

– Kampanjoimme muutaman päivän vielä tiiviisti edustajistovaaleissa ja loppuviikolla suuntaamme Ouluun Keskustaopiskelijoiden liittokokoukseen.
Susanna on tunnettu ahkerana ja osaavana pohjalaisena tekijänä, josta saataisiin loistava lisä Keskustaopiskelijoiden liittohallitukseen, toteaa Vaasan Keskustaopiskelijoiden puheenjohtaja Tero Kosunen.

Lisätietoja:

Susanna Laitila, puh. 040 0304407
susanna.laitila@netikka.fi

Tero Kosunen, puh. 040 5342043
tero.kosunen@outlook.com

Jaa tämä artikkeli