Keskustaopiskelijat: Sivistys uupuu uudistusohjelmasta

Keskustaopiskelijat ovat seuranneet huolestuneena vähäistä keskustelua uudistusohjelmasta ja sivistyksen täydestä puuttumisesta uudistusohjelman ensimmäisistä versioista. Keskustaopiskelijoiden mielestä puolueen uudistusohjelman on nojattava keskustalaiseen sivitysajatteluun. Keskustaopiskelijat esittää puolueen uudeksi missioksi seuraavaa:

“Olemme suomalaisia yhdistävä sivistysliike. Meillä ihminen ja hänen kehitystarpeensa asetetaan kaiken yhteiskunnallisen uudistamisen lähtökohdaksi. Edistämme ihmisten mahdollisuutta asua, opiskella, yrittää, tehdä työtä ja kehittää itseään kaikkialla Suomessa.”

“Keskustaopiskelijat on työstänyt laajoja muutoksia sisältävän esityksen puolueen uudistusohjelmaksi. Puolueen on kirkastettava alkiolainen aateperustansa ja tuotava se näkyviin uudistusohjelmassa”, Keskustaopiskelijoiden puheenjohtaja Miriam Putula toteaa.

Esitys on kokonaisuudessaan luettavissa täältä.

Lisätietoja:

Miriam Putula,

puheenjohtaja, Keskustaopiskelijat

050 3897260

Jaa tämä artikkeli