Rovaniemen Keskustaopiskelijat: Kalle Pyky Keskustaopiskelijoiden puheenjohtajaksi

Rovaniemen Keskustaopiskelijat esittää osastonsa puheenjohtajaa Kalle Pykyä Keskustaopiskelijoiden puheenjohtajaksi. Puheenjohtaja valitaan marraskuun liittokokouksessa.

– Minulla on vahva palo olla ohjaamassa Keskustaopiskelijoita koronan jälkeiseen aikaan. Emme saa järjestönä ja opiskelijoina jumiutua etäajasta aiheutuneeseen apatiaan, vaan meidän on oltava opiskelijapolitiikan kentällä se joukkue, joka määrittelee koulutus- ja sivistyspolitiikan kenttää uuden arjen tarpeita vastaaviksi. Monipaikkaisuus, etätyö ja Suomen luonnon lumo ovat mainioita esimerkkejä siitä, että tämä aika huutaa keskustaa ja keskustaopiskelijoita. Meidän on vastattava tähän kutsuun, Pyky sanoo.

Hallintotieteitä ja johtamista Lapin yliopistossa opiskeleva Pyky on kerännyt kokemusta monista poliittisista luottamustehtävistä. Pykyllä on kokemusta Oulun nuorisovaltuuston puheenjohtajuudesta, Keskustanuorten liittohallituksesta ja ainejärjestönsä hallituksesta. Pyky on myös varavaltuutettu ja kaupunginhallituksen varajäsen Oulussa.

– Keskustalaisen sivistyspolitiikan on oltava vaikuttavaa ja sen edistämiseen on saatava mahdollisuus niin monelle opiskelijalle kuin mahdollista. Näinä aikoina tehtävä on vaativa, ja jos joku, niin Kalle on kykenevä luotsaamaan liittoamme menestyksellä. Kalle on avarakatseinen ja rohkea vaikuttaja, jolla on intohimoinen ote poliittiseen linjanvetoon. Oli tarve sitten tiimipelurille tai taistelijalle, Kalle on aina valmis kehään, sanoo osaston varapuheenjohtaja Ari Veikko Puska.

Lisätietoja:

Kalle Pyky 044 9742747
kalle.pyky@me.com

Ari-Veikko Puska 040 7387526
ariveikko@hotmail.com

Jaa tämä artikkeli