Keskustaopiskelijat: Keskustan oltava sivistyspuolue vuonna 2030

Keskustaopiskelijoiden mielestä Keskustalla tulee olla yksi tavoite kuluvalle vuosikymmenelle: olla vuonna 2030 aidosti sivistyspuolue. 

“Emme ole tänään sivistyspuolue, mutta Keskustan tulee olla sitä vuonna 2030. Tänään julkistettu Keskustan sivistyslinjaus mahdollistaa sen. On vain enää siirryttävä sanoista tekoihin” linjaa Keskustaopiskelijoiden puheenjohtaja Arttu Laaksonen

Keskustaopiskelijat painottaa, että koulutus ja laajemmin sivistys ovat ainoa tapa rakentaa kestävää tulevaisuutta. Sivistyspolitiikka on kaiken ydin, jolla luodaan pohja kaikelle muulle politiikalle. 

“Sivistyspolitiikan ratkaisulla on vaikutusta niin kansalliseen turvallisuuteen ja maapallon kestokykyyn kuin suomalaisten työllistymiseen ja hyvinvointiin. Siksi sivistyksen tulee olla vahvasti keskustan agendalla joka päivä” jatkaa Keskustaopiskelijoiden varapuheenjohtaja Olivia Löytänen

 

Keskustalla aito vaihtoehto sivistyspolitiikassa

Keskustaopiskelijat korostaa, että Keskusta on ainut puolue, joka tosiallisesti pitää huolta sivistyksen saavutettavuudesta. Tästä onkin nähty erinomaisia esimerkkejä tämän hallituskauden aikana keskustalaisten tiede- ja kulttuuriministerien johdolla.  

“Me haluamme avata koulutuksen ovia kaikille, emmekä sulkea niitä. Samalla takaamme laadukkaat opetus-, liikunta- ja kulttuuripalvelut lähipalveluina, lähellä ihmisiä” toteaa Laaksonen. 

Keskustaopiskelijat muistuttaa, että jokaisella ihmisellä on oikeus sivistykseen. 

“Keskustalaisen sivistyspolitiikan keskiössä on aina ihminen. Siksi keskustan on tartuttava toimeen oppimisen tuen, elämän mittaisen oppimisen kuin ihmisten hyvinvoinnin kanssa. Panostukset näihin auttavat ihmisiä ja koko maata voimaan paremmin!” päättää Keskustaopiskelijoiden varapuheenjohtaja Eeva-Kaarina Heikkilä

 

Lisätietoja

Arttu Laaksonen
Keskustaopiskelijoiden puheenjohtaja
+358 50 389 7260
arttu.laaksonen(a)keskustaopiskelijat.fi

 

Jaa tämä artikkeli