Keskustaopiskelijoiden pääsihteeriksi valittu Joonatan Laine

Keskustaopiskelijoiden liittohallitus on valinnut uudeksi pääsihteeriksi yhteiskuntatieteiden kandidaatti Joonatan Laineen. 28-vuotias Laine on opiskellut Tampereen yliopistossa valtio-oppia ja tulevaisuudentutkimusta sekä ammattikorkeakoulu Haaga-Heliassa liiketaloutta. 

Laine siirtyy pääsihteeriksi Helsingin Keskustanuorten toiminnanjohtajan tehtävästä. Hän on toiminut aikaisemmin Tampereen Keskustaopiskelijoissa sekä eri aine- ja harrastejärjestötehtävissä. Laine on työskennellyt myös muun muassa Helsingin Keskustalla projektityöntekijänä. 

“Otan ilolla vastaan tämän uuden vastuun, joka on minulle uskottu. Pahimpien korona-aikojen jälkeen on aika aloittaa jälleenrakennus. Opiskelijaliike tarvitsee poliittisia toimijoita, joilla on selkeä näkemys tulevaisuudesta ja yhteisestä suunnasta. Omalta osaltani pyrin terävöittämään Keskustaopiskelijoiden viestiä ja energisoimaan kenttää. Työ ei aina ole helppoa, mutta yhteinen tekeminen kantaa pitkälle”, toteaa vastavalittu pääsihteeri Laine. 

Joonatan Laine aloittaa tehtävässään 1.8.2022. 

 

Lisätietoja

Arttu Laaksonen
Keskustaopiskelijoiden puheenjohtaja
050 389 7260
arttu.laaksonen@keskustaopiskelijat.fi

Joonatan Laine
Keskustaopiskelijoiden pääsihteeri 1.8.2022 alkaen
joonatan.laine@keskustanuoret.fi

 

Jaa tämä artikkeli