Keskustaopiskelijoiden liittohallitus vuodelle 2023 valittu

Keskustaopiskelijoiden sääntömääräinen liittokokous Joensuussa 5.-6.11.2022 valitsi liitolle vuoden 2023 liittohallituksen.

Liiton puheenjohtajaksi valittiin yksimielisesti Olivia Löytänen Helsingin Helsingin Keskustaopiskelijoista. Varapuheenjohtajavaalissa 1. varapuheenjohtajaksi valittiin Lauri Salo Turun Keskustaopiskelijoista ja 2. varapuheenjohtajaksi Lassi Oikkonen Joensuun Opiskelevista Keskustalaisista.

Liittohallituksen varsinaisiksi jäseniksi valittiin yksimielisesti Anna Alaraappana Helsingin Keskustaopiskelijoista, Mikko Miettinen Joensuun Opiskelevista Keskustalaisista, Tatu Pernu Oulun Keskustaopiskelijoista ja Kimmo Tuhkala Rovaniemen Keskustaopiskelijoista.

Henkilövalintojen lisäksi liittokokous sääntömääräisten asioiden ohella käsitteli liittokokousaloitteet sekä hyväksyi liiton poliittisen linjapaperin.

 

Jaa tämä artikkeli