Keskustaopiskelijat: Olli Rehn Keskustan presidenttiehdokkaaksi!

Keskustaopiskelijat järjestivät suuntaa antavan jäsenäänestyksen, jossa jokaisella Keskustaopiskelijoiden jäsenellä oli mahdollisuus kertoa mielipiteensä siitä, kenet puolueen pitäisi nimetä presidenttiehdokkaaksi vuoden 2024 vaaleihin. Jäsenäänestyksessä äänioikeuttaan käytti 18% keskustaopiskelijoiden jäsenistöstä. 

Jäsenäänestyksessä selkeän äänienemmistön, eli 63,3% äänistä sai Suomen Pankin pääjohtaja Olli Rehn, jota moni muukin taho on toivonut puolueemme presidenttiehdokkaaksi. Toiseksi eniten ääniä keräsi Antti Kaikkonen 6,7% tuloksella, ja kolmanneksi eniten Matti Vanhanen 5% tuloksella. 

Keskustaopiskelijat eivät sisarjärjestönä voi ehdottaa puolueen ehdokasta presidentinvaaliin, mutta kannustamme osastojamme aktiivisuuteen jäsenäänestyksen tuloksen pohjalta. Presidentinvaalit järjestetään 28.1.2024. 

Lisätietoja

Olivia Löytänen

Puheenjohtaja

olivia.loytanen@keskustaopiskelijat.fi

Joonatan Laine

Pääsihteeri

joonatan.laine@keskustaopiskelijat.fi

Jaa tämä artikkeli