Hilkka Kemppi Keskusta r.p.:n varapuheenjohtajaksi

Keskustaopiskelijat kannattaa Rovaniemen Keskustaopiskelijoista ponnistanutta toisen kauden kansanedustaja Hilkka Kemppiä puolueen varapuheenjohtajaksi. Kemppi toimii tällä hetkellä mm. YTHS:n valtuuskunnan sekä Väestöliiton puheenjohtajana. Hän on toiminut Keskustaopiskelijoiden puheenjohtajana vuonna 2015.

Hilkka on määrätietoisesti tulevaisuuteen katsova sivistyspoliitikko, jolla on ainutlaatuinen kyky kuulla ja kohdata ihmisiä. Hän kykenee keskustelemaan rakentavasti myös erimieltä olevien kanssa, mitä sekä Suomi, että puolueemme kaipaa tällaisena vastakkainasettelun aikana.” iloitsee Keskustaopiskelijoiden puheenjohtaja Olivia Löytänen.

Puolueelle valitaan uusi varapuheenjohtaja Keskusta r.p.:n ylimääräisessä puoluekokouksessa Turussa 23.9.2023.

 

 

 

 

Jaa tämä artikkeli