Helsingin Keskustaopiskelijat: Auli Piiparinen KOL:n liittohallitukseen

Helsingin Keskustaopiskelijat esittää 20-vuotiasta Auli Piiparista Keskustan Opiskelijaliiton liittohallitukseen. Piiparinen opiskelee Haaga-Helian ammattikorkeakoulussa liiketaloutta ensimmäistä vuottaan.

Vuonna 2017 KOL:lla on edessään niin 80-vuotisjuhlavuosi kuin kaksien vaalien vuosi. Piiparinen näkeekin niin kevään kuntavaaleissa kuin syksyn edustajistovaaleissa potentiaalia saada KOL:lle lisää aktiivisia toimijoita ja näkyvyyttä.

“Juhla- ja vaalihumun keskellä ei pidä kuitenkaan unohtaa osastojen tekemää tärkeää kenttätyötä. Osastotoiminnan kehittäminen ja heidän puheenjohtajistoilleen tarjottava tuki ovat avainasemassa, jotta koko järjestömme voi kehittyä ja kasvaa.” Piiparinen linjaa.

“Olen valtavan idearikas ja intohimoinen tekijä. Aikaisempi kokemukseni järjestötoiminnasta toisi Keskustaopiskelijoille uusia tuulia. Haluan olla antamassa parhaan mahdollisen alun järjestön tulevalle vuosikymmenelle – tässä kehitystyössä on tärkeää tarkastella toimintaa kriittisesti, toisinaan luopua vanhasta ja luoda timanttisempaa uutta kokemusten pohjalta.”

Piiparinen on tänä vuonna ollut mukana Keskustanuorten ja -opiskelijoiden 2.-asteen koulutuspolitiikkaan keskittyneessä asiantuntijaryhmässä. Järjestötoimintaan hän on sukeltanut jo vuonna 2013 Suomen Lukiolaisten liiton kautta, jonka varapuheenjohtajana toimii vuonna 2016. Kotikunnassaan Leppävirralla hän asettuu ehdolle kuntavaaleissa 2017.

Jaa tämä artikkeli