Keskustalaisia Opiskelijoiden Liikuntaliiton johtoon

Opiskelijoiden Liikuntaliiton (OLL) varapuheenjohtajiksi on valittu kaksi keskustalaista opiskelija-aktiivia. Juho Paavola ja Otto Takala valittiin varapuheenjohtajiksi vuodelle 2017.

  • On hienoa, että keskustalaiset toimijat haluavat vaikuttaa opiskelijoiden hyvinvointiin myös Opiskelijoiden Liikuntaliiton kautta. Uskon, että Juhon ja Oton valinta on eduksi sekä OLL:lle että Keskustan Opiskelijaliitolle. Uskon meidän ja OLL yhteistyön tiivistyvän merkittävästi ensi vuonna, Keskustan Opiskelijaliiton puheenjohtaja Anniina Sippola iloitsee.

Juho Paavola opiskelee Satakunnan ammattikorkeakoulussa ja toimii toista vuotta Satakunnan ammattikorkeakoulun opiskelijakunta Sammakon hallituksessa. Otto Takala opiskelee Haaga-Helia ammattikorkeakoulussa ja toimii tänä vuonna kolmatta vuottaan Vierumäen kampuksen opiskelijayhdistys Tahkon Tallin hallituksen puheenjohtajana. Molemmat valitut ovat toimineet aktiivisesti erilaisissa keskustalaisissa luottamustoimissa.

  • On hienoa päästä tekemään opiskelijoiden liikunnan ja hyvinvoinnin eteen töitä ensi vuonna. Edessä on mielenkiintoinen vuosi muun muassa kuntavaalien merkeissä. Tänään valitun tiimin kanssa on hyvä lähteä rakentamaan tulevaa vuotta, vastavalitut Paavola ja Takala toteavat.

Lisätietoja:otto-ja-juho

Anniina Sippola, 050 3897260

Juho Paavola, 050 5712312

Otto Takala, 040 7528744

Jaa tämä artikkeli