Joensuun Opiskelevat Keskustalaiset esittää Tommi Anttalaista KOL:n liittohallitukseen

Joensuun Opiskelevat Keskustalaiset esittää 23-vuotiasta Tommi Anttalaista Keskustan opiskelijaliiton hallitukseen. Anttalainen opiskelee historiaa kolmatta vuotta Joensuussa yliopistossa. Hän on pitkäaikainen toimija, jolle on kertynyt kokemusta niin nuorten kuin opiskelijoidenkin puolelta. Hän on toiminut Kainuussa nuorten piirin puheenjohtajana ja ollut myös Keskustan Kainuun piirin toinen varapuheenjohtaja. Lisäksi hän on varavaltuutettu Kajaanin kaupunginvaltuustossa ja Kajaanin sivistyslautakunnan jäsen.

”Tommi on Kainuun luotettava vaali- ja järjestöjyrä, joka kyllä hoitaa asian kuin asian kunnialla kotiin. Peräänantamaton ja sitkeä aatteenmies sopisi KOL:n hallitukseen täydellisesti. Maailma olisi parempi paikka, jos Tommin kaltaisia ihmisiä olisi enemmän. Yhteisten toimintavuosiemme aikana Kainuussa ja Pohjois-Karjalassa hän on todistanut olevansa painonsa verran puhdasta kultaa!” summaa JOKE:n puheenjohtaja ja Keskustanuorten liittohallituksen jäsen Kaisa Oinas-Panuma.

Opiskelijakentällä Anttalainen on nykyinen JOKE:n sihteeri ja tuleva varapuheenjohtaja. Itä-Suomen ylioppilaskunnan edustajistossa hän toimii edaattorina ja Keskeisten ryhmäpuheenjohtajana

”Näen että minulla olisi paljon annettavaa liittohallituksessa ja sitä kautta koko opiskelijakentälle. Toisin myös periferian näkökulmaa hallitukseen: kotiseutuni kaltaisilla alueilla opiskelumahdollisuudet ovat heikompia kuin Suomen kasvukeskuksissa. Haluankin olla vahvasti puolustamassa pienempiä koulutusyksiköitä. Kajaanin ja Savonlinnan kampuksien tragediat eivät saa enää toistua.” Anttalainen linjaa ajatuksiaan

”Sosiaalispoliittiset asiat ovat minulle henkilökohtaisesti tärkeitä. Opiskelijat unohdettiin perustulokokeilusta, nyt täytyykin pitää huoli siitä, että opiskelijat ovat mukana seuraavassa kokeilussa. Nykyinen opintotukimalli on joustamaton työnteon suhteen ja opiskelijat täytyy saada perustulon pariin. Nykyisellään tuki ei välttämättä riitä edes elämiseen” Anttalainen toteaa.

Jaa tämä artikkeli