HAE KOL:N JA KESKUSTANUORTEN EDUSTAJAKSI POHJOISMAIDEN KESKUSTANUORTEN REPSKAPETTIIN 28.4.–30.4.2017

Pohjoismaiden Keskustanuorten (NCF) yleiskokous eli Repskapett kokoontuu Ruotsissa Skånessa 28.4.–30.4.2017. Kokouksessa käsitellään järjestön sääntömääräiset asiat sekä jäsenjärjestöjen poliittiset aloitteet.

Mikäli haluat edustaa Keskustanuoria, älä epäröi hakea. Lähetä lyhyt ja vapaamuotoinen hakemus, jossa tulee ilmi taustaorganisaatiosi 30.3.2017 mennessä osoitteeseen: vilhartti.hanhilahti(at)keskustanuoret.fi

Hakemuksessa on hyvä ilmetä kiinnostuksesi yleiskokousta ja pohjoismaista toimintaa kohtaan, perus- ja yhteystiedot sekä harrastuneisuus keskusta- ja nuorisopolitiikassa.

Molempien järjestöjen edustajista koostuvaan delegaatioon valitaan 8 edustajaa, jotka lähtevät Skåneen. Kansainvälisten matkojen omavastuu osuus Keskustanuorten ja KOL:n jäsenille on 75 euroa. Hinta sisältää matkat, majoituksen, yleiskokouksen materiaaleineen, oheisohjelman sekä ruoan.

Lisätietoja:
Kansainvälisten asioiden koordinaattori Vilhartti Hanhilahti, vilhartti.hanhilahti@keskustanuoret.fi

Lisätietoa NCF:n sivuilta: http://mittinorden.com/events/repskap2017

Jaa tämä artikkeli