Hae Keskustanuorten ja KOL:n edustajaksi LYMEC:in kevät kongressiin Tukholmaan 12.-14.5.

Mikäli haluat edustaa nuorkeskustaa eurooppalaisten ystävien seurassa, älä epäröi hakea. Lähetä lyhyt ja vapaamuotoinen hakemus, jossa tulee ilmi taustaorganisaatiosi 12.4.2017 mennessä osoitteeseen: vilhartti.hanhilahti(at)keskustanuoret.fi

Hakemuksessa on hyvä ilmetä kiinnostuksesi yleiskokousta ja EU-politiikkaa kohtaan, perus- ja yhteystiedot sekä harrastuneisuus keskusta- ja nuorisopolitiikassa.

Hakemuksista valitaan edustajat molemmista järjestöistä, edustamaan Keskustanuorten ja KOL:n delegaatioita Tukholmassa. Kansainvälisten matkojen omavastuu osuus Keskustanuorten ja KOL:n jäsenille on 75 euroa. Hinta sisältää matkat, majoituksen, yleiskokouksen materiaaleineen, oheisohjelman sekä ruoan kokouspaikalla.

Lisätietoja:
Kansainvälisten asioiden koordinaattori Vilhartti Hanhilahti, vilhartti.hanhillahti@keskustanuoret.fi
sekä LYMEC:n nettisivuilta:
http://www.lymec.eu/events/lymec-spring-congress/

Jaa tämä artikkeli