Keskustaopiskelijat etsii: Sinustako edustajistovaalikoordinaattori?

Innostaako vaalityö? Oletko oiva organisoija? Omaat hyvät sosiaaliset taidot, eikä korkeakoulujen opiskelijapolitiikka ole aivan vierasta? Tervetuloa hakemaan keskustaopiskelijoiden edustajistovaalityön sankariksi!

Syksyllä 2018 edustajistovaalit käydään jokaisessa Suomen ammattikorkeakoulujen opiskelijakunnissa sekä Helsingin että Tampereen yliopistojen ylioppilaskunnissa. Yksin ei tarvitse aloittaa, tehtävään kuuluu tiivis yhteistyö Keskustan Opiskelijaliiton paikallisosastojen ja liittotoimiston kanssa. Nautit kuitenkin myös itsenäisestä työskentelystä ja langat pysyvät koko syksyn hyppysissäsi. Koordinaattorin toimenkuvan painopisteenä on ehdokashankinta ja osastojen tukeminen vaalityössä.

Hakeaksesi sinun ei tarvitse olla keskustalainen, mutta sitoudut KOL:n arvoihin (ihmisyys, sivistys, tasa-arvo), ja edistämään keskustalaisten ehdokkaiden menestystä ja vaalitulosta. Koordinaattorille maksetaan 600 euron palkkio: 200e aloittaessa, 200e ehdokaslistojen kiinni mennessä ja 200e vaalien jälkeen. Lisäksi koordinaattorilla on mahdollisuus kerryttää palkkiota, kun keskustaopiskelijoiden ehdokasmäärä valtakunnallisesti ylittää 25 henkilöä (5e/ehdokas), ja jokaisesta yli neljän hengen keskustalaisesta listasta korkeakoulussa 15e/lista.

Hyvä suomen kielen taito ja kokemus opiskelija- ja/tai ylioppilaskuntatoiminnasta katsotaan eduksesi. Vapaamuotoisen hakemuksen voit toimittaa liiton puheenjohtajalle auli.piiparinen@keskustaopiskelijat.fi. Haku on auki 30.6. asti ja päätöksen valittavasta koordinaattorista tekee KOL:n työvaliokunta. Aloitus on joustavasti viimeistään heinä/elokuun vaihteessa.

Lisätietoja antaa ja kysymyksiin vastaa:

Auli Piiparinen
puheenjohtaja
Keskustan Opiskelijaliitto

+358 50 3897 260
auli.piiparinen@keskustaopiskelijat.fi

 

 

Jaa tämä artikkeli