LOK: Juho Kekäläinen Keskustaopiskelijoiden varapuheenjohtajaksi

Lappeenrannan Opiskelevat Keskustalaiset (LOK) esittää Keskustan Opiskelijaliiton varapuheenjohtajaksi vuodelle 2019 lappeenrantalaista Juho Kekäläistä. Kekäläinen opiskelee Lappeenrannan teknillisessä yliopistossa ympäristöteknologiaa ja on vaikuttanut muun muassa Lappeenrannan teknillisen yliopiston ylioppilaskunnan (LTKY) hallituksen koulutuspoliittisena vastaavana vuonna 2016, sekä LTKY:n edustajistossa vuonna 2017. Tällä hetkellä Kekäläinen toimii Pohjoismaisten Keskustanuorten (NCF) varapuheenjohtajana Keskustaopiskelijoiden edustajana. Samoin hän puheenjohtajaa Lappeenrannan Opiskelevia Keskustalaisia.

Varapuheenjohtajaehdokkuudesta päätettiin tänään sunnuntaina 21.10. Lappeenrannan Opiskelevien Keskustalaisten syyskokouksessa. Kekäläinen tahtoo olla ensi vuonna jalkauttamassa Keskustaopiskelijoiden uutta ympäristö- ja energia ohjelmaa ja nostaa Keskustaopiskelijoiden tavoitteita ensi kevään tärkeiden vaalien yhteydessä.

Juho oli luonnollinen valinta LOK:n ehdokkaaksi, koska hänellä on meistä pisin kokemus järjestötoiminnasta”, kommentoi osaston sihteeri ja Keskustan Opiskelijaliiton hallituksen jäsen Joni Takku.

Kaikkien poliittisten järjestöjen tulee aktivoitua ympäristökeskustelussa ja Juho on oikea henkilö nostamaan esille KOL:n ympäristötavoitteita ensi vuoden aikana. Nyt pitäisi alkaa vahvasti ohjata ihmisiä toimimaan arjessa ympäristön kannalta järkevästi. Asiat eivät mene eteenpäin ellei jokainen järjestö nosta esille tavoitteitaan ja osallistu ympäristökeskusteluun niin kansallisesti kuin kansainvälisestikin. Olen vakuuttunut siitä, että Juho on pätevä ja kiinnostunut viemään tätä asiaa eteenpäin”, Takku jatkaa.

Lisätietoja:
Juho Kekäläinen
050 394 6913
juho.kekalainen@gmail.com

Keskustan Opiskelijaliiton liittokokous järjestetään 3.-4.11. Tampereella. Kokous valitsee puheenjohtajan, kaksi varapuheenjohtajaa ja liittohallituksen vuodelle 2019, sekä päivittää liiton säännöt, käsittelee osastojen aloitteet sekä toimintasuunnitelman että talousarvion tulevalle vuodelle ja hyväksyy Keskustaopiskelijoiden uuden ympäristö- ja energiaohjelman.

 

Juho Kekäläinen

 

 

Jaa tämä artikkeli