Tampereen Opiskelevat Keskustalaiset: Laura Hämäläinen liiton varapuheenjohtajaksi

 

Tampereen Opiskelevat Keskustalaiset (TOK ry) päätti syyskokouksessaan kannattaa 23-vuotiasta Laura Hämäläistä Keskustan Opiskelijaliiton varapuheenjohtajaksi. Tampereen osastoa kaksi vuotta luotsannut Hämäläinen on puheviestinnän maisteriopiskelija Tampereen yliopistosta.

”Sydämellinen, joustava ja lahjakas Laura on nostanut puheenjohtajakaudellaan TOK:in uuteen loistoon. Tampere ei ole toimintaympäristönä kaikista helpoin paikka keskustalaiselle, mutta olemme Lauran johdolla pystyneet nostamaan näkyvyyttämme ja uskottavuuttamme Tamperelaisissa korkeakouluissa. Laura on savolaiseksi tosi jees”, sanoo TOK:in hallituksen jäsen Juho Korpela.

Hämäläinen on mikkeliläinen kaupunginvaltuutettu ja toiminut Keskustanuorissa ja Keskustan Opiskelijaliitossa jo useita vuosia. Hämäläinen kuvaakin opiskelijaliiton varapuheenjohtajuutta luontevana askelena juuri tässä vaiheessa opintoja. Vahva viestintätausta ja tekijäluonne tekevät Hämäläisestä oivan varapuheenjohtajan juuri vaalivuodelle.

”Ensi vuoden prioriteettina on luonnollisesti vaalit ja vaalien voittaminen. Mutta homma ei lopu siihen. Paitsi, että keskustaopiskelijoiden on oltava tarkkana vaalien jälkeisissä neuvotteluissa, on kevään kova putki myös oiva pohja syksyn edustajistovaaleihin. Keväällä tuleekin aktivoitua myös kampuksilla ja nostaa opiskelijaehdokkaita ylpeydellä esiin”, Hämäläinen lataa.

 

 

 

Jaa tämä artikkeli