Rovaniemen Keskustaopiskelijat: Inna Kallioinen ehdolle KOL:n varapuheenjohtajaksi

Rovaniemen Keskustaopiskelijat (RoKe) esittää 25-vuotiasta Inna Kallioista Keskustan Opiskelijaliiton varapuheenjohtajaksi ensi vuodelle. Kallioinen opiskelee oikeustiedettä Lapin yliopistossa, ja aikaisemmin hän on opiskellut vuoden myös informaatioverkostoja Aalto-yliopistossa. Kallioinen on Keskustan Opiskelijaliiton liittohallituksen nykyinen jäsen, Rovaniemen Keskustaopiskelijoiden hallituksen jäsen sekä kaupunginvaltuutettu ja Keskustan valtuustoryhmän puheenjohtaja kotikaupungissaan Keravalla.

”Vaalivuonna KOL:n ja Keskustan on kiinnitettävä erityistä huomiota kaupunkipolitiikkaamme. Meidän on voitava tarjota uskottava vaihtoehto äänestäjille kaikkialla Suomessa. Mahdollisuuksien tasa-arvoa pitää vahvistaa”, Kallioinen kertoo.

Rovaniemen Keskustaopiskelijat kuvaavat Kallioista rohkeaksi, pitkäjänteiseksi ja keskustelevaksi vaikuttajaksi. Hän toisi liiton puheenjohtajistoon kokemuksia niin pohjoisessa opiskelusta kuin myös kaupunkipolitiikasta Uudeltamaalta. Kallioisella on monipuolisesti kokemusta opiskelijapolitiikkaan osallistumisesta esimerkiksi Lapin yliopiston ylioppilaskunnan edustajistosta ja YTHS:n luottamustehtävistä.

“Ihailen Innan taitoa kohdata ihmisiä ja perehtyä asioihin huolellisesti. Innalla on monipuolista kokemusta päätöksenteon eri tasoilta aina kuntapolitiikasta kansainvälisiin asioihin asti! Poliittinen päätöksenteko kaipaa aina oikeustieteellistä tuntemusta ja oikeustieteen loppuvaiheen opiskelijana Innalla olisi paljon annettavaa keskustalaisen opiskelijaliikkeen hyväksi”, toteaa RoKe:a luotsaava Laura Rahko.

Lisätietoja:

Laura Rahko, puheenjohtaja 050 521 1771

Inna Kallioinen, varapuheenjohtajaehdokas 050 404 8017

 

Inna Kallioinen

 

 

Jaa tämä artikkeli