Oulun Keskustaopiskelijat: Leskelä lihaan!

 

Oulun Keskustaopiskelijat esittävät 22-vuotiasta Eveliina Leskelää KOL:n liittohallitukseen. Oululainen Eveliina opiskelee kolmatta vuotta luokanopettajaksi Oulun yliopistossa. Hän on toiminut OKO:n varapuheenjohtajana vuodesta 2017 ja vaikuttanut Pohjois-Pohjanmaan Keskustanuorten johtokunnassa neljän vuoden ajan. Lisäksi hän on ensimmäisen kauden edaattori Oulun yliopiston ylioppilaskunnassa.

“Sivistys, koulutus ja hyvinvointi pitää säilyä kantavina teemoina ensi kevään vaaleissa. Vaalityötä tulee tehdä sydämellä toinen toistamme tukien. Emme saa unohtaa ehdokkaiden tai heidän tukitiimiläistensä henkistä hyvinvointia.” Eveliina tiivistää.

Oulun Keskustaopiskelijoiden puheenjohtaja Miriam Putula toteaa, että jos hänen pitäisi kuvata Eveliinaa yhdellä sanalla, niin se olisi empaattisuus: “Eveliina on tärkeä ja kantava tukipilari, eikä hän tee itsestään numeroa. Eveliinan visuaalisuus ja taitavat viestintätaidot ovat vertaansa vailla. Keskustan Opiskelijaliitto saisi Eveliinasta vahvan vuorovaikuttajan, joka pitää alkiolaisella asenteella kaikki mukana.”

Keskustan Opiskelijaliiton liittokokous pidetään 3.-4. marraskuuta Tampereella.

 


 

 

 

Jaa tämä artikkeli