Auli Piiparinen valittiin jatkokaudelle Keskustaopiskelijoiden puheenjohtajana

Tiedote, julkaistavissa heti.

Keskustaopiskelijoiden liittokokous Tampereella on tehnyt henkilövalintansa vuodelle 2019. Järjestön puheenjohtajaksi jatkokaudelle valittiin liiton nykyinen puheenjohtaja, leppävirtalainen, Haaga-Helia ammattikorkeakoulun opiskelija Auli Piiparinen. Liiton 1. varapuheenjohtajaksi valittiin Laura Hämäläinen Mikkelistä ja 2. varapuheenjohtajaksi Inna Kallioinen Keravalta. Hämäläinen opiskelee Tampereen ja Kallioinen Lapin yliopistossa.

Vuonna 2019 poliittinen valta ja tahtotilat punnitaan uudestaan. Keskustaopiskelijoille vaalit ovat mahdollisuus nostaa esiin niin ehdokkaitaan kuin puolueemme opiskelijoiden poliittista tahtotilaa ja tavoitteita. Nuorkeskustalainen vaalivoitto on kevään ykköstavoite”, linjaa Keskustaopiskelijoiden puheenjohtaja Piiparinen.

“Eduskuntavaalien jälkeisissä hallitusneuvotteluissa on keskustan tavoiteltava ja taisteltava sekä perustulo sosiaaliturvan uutena muotona että vahva koulutusorientoitunut hallitusohjelma.” Piiparinen jatkaa.

Liittohalllituksen jäseniksi valittiin Katriina Tikanmäki (Jyväskylän Yliopisto, Pyhäjärvi), Eveliina Leskelä (Oulun yliopisto, Haukipudas), Aleksi Talvitie (Satakunnan ammattikorkeakoulu, Pori), Niklas Leinonen (Itä-Suomen Yliopisto, Joensuu)  ja Juho Kekäläinen (Lappeenrannan teknillinen korkeakoulu, Lappeenranta). Varajäseneksi valittiin Oscar Hätinen (Åbo Akademi, Turku).

3.-4. marraskuuta pidetty liittokokous hyväksyi myös liiton uuden ympäristö- ja energiaohjelman ja päivitti sääntömuutoksen yhteydessä nimensä Keskustan Opiskelijaliitto ry:stä Keskustaopiskelijat ry:ksi.

Lisätiedot:

Auli Piiparinen
puheenjohtaja
Keskustaopiskelijat

+358 50 3897 260
auli.piiparinen@keskustaopiskelijat.fi

 

 

 

Jaa tämä artikkeli