Nuorkeskusta: Liina Tiusanen puoluevaltuuston varapuheenjohtajaksi

 

Keskustanuoret ja Keskustaopiskelijat tukevat viikonloppuna järjestettävässä puoluevaltuustossa Liina Tiusasen valintaa puoluevaltuuston varapuheenjohtajaksi. Tiusanen toimii Helsingin Keskustanuorten puheenjohtajana ja opiskelee Jyväskylän yliopistossa viestinnän johtamista.

Tiusanen on toiminut aiemmin muun muassa Suomen Keskustanuorten varapuheenjohtajana ja ollut mukana opiskelijapolitiikassa Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunnan edustajistossa.

“Liina on osoittanut puoluevuosiensa aikana pyyteettömän tahtonsa kehittää myös koko keskustaa. Puoluejohdon rinnalle tarvitaan kansanedustajuuden ulkopuolelta osaavia ja innokkaita kehittäjiä. Tätä Liina koko sydämestään on“, Keskustanuorten puheenjohtaja Suvi Mäkeläinen iloitsee.

“Puoluevaltuusto ei ole hallituspolitiikan kumileimaisin, vaan puoluekokousten välillä keskustan ylin päättävä elin. Kokouksia emme voi lisätä, mutta Liinan aktiivisella otteella uskon hänen herättävän keskustelua myös kokousten välillä. Puoluevaltuuston täytyy elää ajassa, ja palauttaa puolue eteneville raiteille tarpeen vaatiessa”, napauttaa Keskustaopiskelijoiden puheenjohtaja Auli Piiparinen.

Lisätietoja:

Liina Tiusanen
liina.tiusanen@gmail.com
050 917 9653

 

Liina Tiusanen

 

 

 

Jaa tämä artikkeli