Keskustaopiskelijoiden liittohallitus järjestäytyi

Keskustaopiskelijoiden liittohallitus järjestäytyi ja kokousti ensimmäistä kertaa Mikkelissä 11.-13.1. Vuoden suunnittelun lisäksi hallitus starttasi vaalivuoden hyväksymällä tarkemman eduskuntavaalikonseptinsa. Keskustaopiskelijoiden vaalityö alkaa puolueen eduskuntavaaliristeilyltä helmikuun alussa. Lisäksi näiden vaalien jälkeen eurovaalit ovat vahvasti liiton kevään agendalla.

Marraskuisen Tampereen liittokokouksen valitsemana liittoa johtaa tänä vuonna varapuheenjohtajina Laura Hämäläinen ja Inna Kallioinen. Puheenjohtajana jatkaa vuodelta 2018 Auli Piiparinen. Liittohallituksen jäsenenä toimivat Eveliina Leskelä, Katriina Tikanmäki, Aleksi Talvitie, Niklas Leinonen, Juho Kekäläinen ja varajäsenenä Oscar Hätinen.

Toimintasuunnitelman mukaan Keskustaopiskelijat uudistaa tänä vuonna koulutuspoliittisen ohjelman ja tavoiteohjelman tarkastellen myös kriittisesti järjestön kaikkia ohjelmapapereita. Lisäksi strategian hengessä perustetaan markkinoinnin työryhmä.

Vuosi 2019 on todellinen vaalien supervuosi. Keskustaopiskelijoiden vaalityö ei lopu vain mahdollisiin kolmiin vaaleihin Suomen sisällä, vaan jatkuu korkeakoulujen edustajistovaalien merkeissä. Tänä vuonna vaalit pidetään jokaisessa Suomen ammattikorkeakoulussa ja kaikissa ylioppilaskunnissa poislukien Helsingin ja Tampereen yliopistot.

“Meillä on loistava hallitus vaalityötä voittamaan. Osastojen johdot koulutetaan laajentamaan toimintaansa, ja liitto tukee heitä aktiivisesti työssään. Uskon, että vuoden lopussa nähdään keskustaopiskelijoita valittuina moniin merkittäviin paikkoihin tämän vuoden aikana. Lisäksi pidetään huoli kaikkien jaksamisesta vaalisuman keskellä. Toiminnan on aina oltava voimaannuttavaa, ei voimia surkastuttavaa”, linjaa puheenjohtaja Piiparinen.

Kuluvan vuoden työryhmiin avataan haku KOL:n jäsenistölle. Liittohallitus valitsi keskuudestaan työryhmiin:

Koulutuspoliittinen työryhmä
Katriina Tikanmäki (puheenjohtaja)
Inna Kallioinen
Niklas Leinonen

Tavoiteohjelma työryhmä
Aleksi Talvitie (puheenjohtaja)
Laura Hämäläinen

Markkinointityöryhmä
Eveliina Leskelä (puheenjohtaja)
Laura Hämäläinen
Auli Piiparinen

Nuorkeskustan kansainvälinen jaosto (KOL:n edustajat)
Inna Kallioinen (puheenjohtaja)
Juho Kekäläinen
Katriina Tikanmäki
Oscar Hätinen

Lisäksi Keskustaopiskelijoita Keskustanuorten liittohallituksessa edustaa Niklas Leinonen, joka myös johtaa KOL:n edustajistovaalityötä.

Lisätietoja:

Auli Piiparinen
puheenjohtaja
Keskustaopiskelijat

+358 50 3897 260
auli.piiparinen@keskustaopiskelijat.fi

Vuoden 2019 KOL:n liittohallitus. Eveliina Leskelä, Juho Kekäläinen, Katriina Tikanmäki, Laura Hämäläinen, Auli Piiparinen, Inna Kalloinen, Oscar Hätinen, Aleksi Talvitie ja Niklas Leinonen.
Jaa tämä artikkeli