Keskustaopiskelijat: Kosonen pelasti korkeakoulut ja koko sivistys-Suomen

Keskustaopiskelijat hurraa hallituksen budjettiriihen päätökselle nostaa korkeakoulujen perusrahoitusta 60 miljoonalla eurolla jo ensi vuoden budjettiin. Tätä panostusta keskustalainen tiedeministeri Hanna Kosonen ja koko korkeakoulukenttä vaati aiheesta. Kun indeksikorotukset lasketaan mukaan on summa korkeakouluille yhteensä 127 miljoonaa.

“Sivistys-Suomelle on annettu nyt uusi suunta, iso kiitos Hannalle pitkäjänteisestä työstä asian tiimoilta. Korkeakoulutuksen merkitys on tärkeä ennen kaikkea opiskelijoille mutta kiistattoman hyödyllistä niin alueille, tieteelle kuin työllisyydellekin. Tälle summalle kelpaa tuulettaa”, iloitsee Keskustaopiskelijoiden puheenjohtaja Auli Piiparinen hymyillen.

Tämän lisäksi Keskustaopiskelijat ovat tyytyväisiä hallituksen esitykseen nostaa perheellisten opiskelijoiden opintotuen huoltajakorotusta, ja näin helpottaa opiskelijoiden arkea.

Lisätietoja:

Auli Piiparinen
puheenjohtaja
Keskustaopiskelijat

+358 50 3897 260
auli.piiparinen@keskustaopiskelijat.fi

HUOM! Summa korjattu 137 miljoonasta eurosta 127 miljoonaan euroon.

Jaa tämä artikkeli