Keskustaopiskelijat: Tulevaisuusbudjetti ja tuhannen taalan paikka

Keskustaopiskelijat vaatii budjettiriiheen kokoontuneelta hallitukselta koulutuksen määrärahojen nostoa. Tämän jälkeen on Keskustaopiskelijoiden mielestä kaikkien puolueiden kokoonnuttava keskustan ministeri Hanna Kososen johdolla linjaamaan koulutuksen rahoituksen pysyvyydestä ja tulevaisuustarpeista.

“Korkeakoulujen perusrahoituksen nosto täysimääräisenä hallitusohjelmassa linjatun mukaan on avain koko Suomen kehitykselle. Kovakorvaisuuteen koulutuskenttää kohtaan ei nyt ole vara. Samalla on tähdättävä pidempään linjaan” puuskahtaa Keskustaopiskelijoiden puheenjohtaja Auli Piiparinen.

Keskustaopiskelijat muistuttaa niin keskustan ministereitä kuin kansanedustajia korjausvelasta Suomen koulutusjärjestelmää kohtaan. Nyt on sauma muuttaa suuntaa ja antaa toivoa alueelle kuin alueelle työvoimasta ja osaamisesta.

“Samalla kun budjetissa puhutaan suurista kokonaisuuksista, on hyvä muistaa kaiken keskiössä oleva ihminen. Puheenjohtaja Katri Kulmunin johdolla on selkeästi otettu nyt ihmisyyslinja. Lapsiperheköyhyyteen puuttuminen muun muassa perheellisten opiskelijoiden huoltajakorotusta nostamalla on erittäin tervetullutta” iloitsee Piiparinen.

Lisätietoja:

Auli Piiparinen
puheenjohtaja
Keskustaopiskelijat

+358 50 3897 260
auli.piiparinen@keskustaopiskelijat.fi

Jaa tämä artikkeli