Keskustaopiskelijat: Hilkka Kemppi turvaamaan sivistystä puoluejohtoon

Hilkka Kemppi - Turvaamaan sivistystä puoluejohtoont

Keskustaopiskelijat kannattaa ensimmäisen kauden kansanedustajaa, Hilkka Kemppiä, puolueen varapuheenjohtajaksi. Kemppi on vahva sivistys- ja koulutuspoliitikko, jonka osaaminen tukisi koko puoluetta etsittäessä ratkaisuja koronan tuomiin haasteisiin.

“Hilkka ymmärtää, että Suomi nousee pitämällä huolta jokaisen nuoren yhdenvertaisesta mahdollisuudesta kouluttautua. Suomi nojaakin lasten ja nuorten hyvinvointiin”, Keskustaopiskelijoiden puheenjohtaja Miriam Putula hehkuttaa.

Sivistysaate on ollut Kempille keskustalaisuuden perusta jo hänen puoluetoimintansa alkuvaiheista lähtien. Hänen poliittinen polkunsa alkoi Rovaniemen Keskustaopiskelijoiden toiminnasta ja valtakunnan politiikka opiskelijaliiton puheenjohtajuudesta ja puoluehallituksen jäsenyydestä.

“Hilkka on valmis tekemään töitä heikon ja hiljaisen kansanosan puolesta. Hän jaksaa puolustaa niin ammatillisen koulutuksen rahoitusta kuin perheellisen opiskelijan toimeentuloa”, Putula summaa.

Kemppi jakaa myös Keskustaopiskelijoiden näkemyksen siitä, että nykyistä peruskoulujärjestelmää pitäisi kehittää entistä joustavammaksi ja erilaisia oppijoita palvelevaksi. Osalle oppilaista sopii paremmin myöhäisemmät aamut, osalle etäopiskelu on lähiopetusta parempi vaihtoehto.

Lisätietoja:
Miriam Putula
puheenjohtaja, Keskustaopiskelijat ry
050 3897260
miriam.putula@keskustaopiskelijat.fi

Jaa tämä artikkeli