Keskustaopiskelijat: Liiton loppuvuoden tapahtumat etänä

Keskustaopiskelijoiden liittohallitus on päättänyt kokouksessaan 23.8., että kaikki loppuvuoden valtakunnalliset tapahtumat tullaan järjestämään etätapahtumina. Aina perinteisesti isänpäiväviikonloppuna pidettävästä liittokokouksesta alkaen.

“Liittohallitus kävi kokouksessaan asiasta pitkän ja periaatteellisen keskustelun jossa punnittiin osallistujien turvallisuutta ja pandemia-tilanteen mahdollisia nopeitakin muutoksia. Liittohallitus katsoi, että ennenkaikkea liiton jäsenten tasapuolisten osallistumismahdollisuuksien takia asiasta oli syytä tehdä selvä ratkaisu hyvissä ajoin”, toteaa Keskustaopiskelijoiden puheenjohtaja Miriam Putula.

Liittokokouksen teknisistä ratkaisuista liitto tulee tiedottamaan jäsenistöä virallisen kokouskutsun yhteydessä.

“Liittokokouskäytäntöjen osalta muutosharppaus ei meidän osalta kuitenkaan tule olemaan niin suuri teknologinen harppaus. Liittokokous on kuitenkin ollut jo vuosia täysin sähköinen esimerkiksi asiakirjojen ja niiden käsittelyn osalta. Suurin haaste tulee olemaan yhteisöllisyyden säilyttäminen kokouksissa ja tapahtumissa. Politiikan suola on kuitenkin viime kädessä mukana olevissa ihmisissä”, muistuttaa Keskustaopiskelijoiden pääsihteeri Jaakko Mäki-Petäjä.

Lisätietoja:
Miriam Putula
puheenjohtaja, Keskustaopiskelijat ry
050 3897260

Keskustaopiskelijoiden logo
Jaa tämä artikkeli